У Зборові дах дитячого садочка відремонтувала фірма “Шапулів гай”

Поділитися
Дах відремонтували, сходи? Не має на наших бюрократів німця з нагаєм
Дах відремонтували, а сходи і обшарпаний фасад залишили? Не має на наших бюрократів німця з нагаєм. Можливо, ще років 50 мине, як перша особа області приїде до цього дитсадка. За москалів би вислали до Сибіру за такі ремонти…

Міліє й міліє український бюджет, все примітивніших призначають чиновників… Воно й не дивно, красти з народної годівниці все менше, а тому до корита рвуться найубогіші…

1526958_1657376771217249_4820473219069531697_nЗа совітів би сміялись, якби перший секретар обкому чи райкому їздив відкривати відремонтовані дахи у дитсадках. Тоді справами займались значно важливішими. Тепер же керманич Тернопільщини разом з головою райдержадміністрації Ігорем Яворським, народним депутатом Верховної Ради України Тарасом Юриком, головою районної ради Богданом Максимівим та міським головою Русланом Максимівим завітали до дитячого садочка №1 на «свєто відремонтованого даху».
Як пише прес-служба зборівських злодюг і ледацюг «адже напередодні Нового року, вихованці та працівники закладу отримали від влади незвичайний подарунок – новий шатровий дах над приміщенням. Реконструкцію даху здійснено за сприяння обласного, районного та місцевого керівництва».
Так і хочеться сказати: ви, що бл*, ух*їли?! А чим ви маєте займатися, як не тримати у належному рівні майно громади. Чи у ваші функції входить лише чоколядову задницю виціловувати?!
Спитати за ремонт ніби є в кого: це фірмочка із дивною назвою ПП «Шапулів гай», керівником якого є Микола Лобур. У класифікаторі послуг пише, що це фермерське господарство і займається вирощуванням зернових і технічних культур. Як ЦЯ ФІРМА МОГЛА РЕМОНТУВАТИ ДАХ?

Аби підлизати обласному начальству, прес-служба зборівських чинуш пише: «Ніхто не вірив в те, що ми зможемо це зробити, – звернувся до присутніх в залі Степан Барна, – Завдяки спільним зусиллям влади, батьків , керівництва і працівників садочка, сьогодні ми маємо результат. Дякую вам усім за зроблену добру справу. Тепер ми сміливо можемо сказати, що мрії збуваються, коли над їх здійсненням працюють, об’єднавшись в єдину команду. Вітаю всіх вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Маю надію, що в 2016 році ми з вами звершимо ще багато добрих і корисних справ!».

Окрім теплих слів, вихованці садочка отримали подарунок з рук керівника області. Що за подарунок – не уточнюється. Сподіваємось, Степан Степанович не заслаб на “телевізорну епідемію” Хоптяна.
1273429_1657375714550688_853076708726540973_oВід себе додамо. Прочитавши текст офіційного повідомлення, склалося враження, що на відкритті даху зібралися якісь тупуваті люди, або то зборівські писарчуки у своєму тексті хотіли показати, що місцеве керівництво не дурніше обласного і може так само балакати. Як воно насправді -важко сказати, але пропонуємо вам “оцінити” те, що вони понаписували: «Голова райдержадміністрації Ігор Яворський, привітавши діток та їх вихователів з Новим Роком і Різдвом, подякував усім, хто своєю працею долучився до такої важливої і потрібної справи. «Тільки разом, тільки спільно ми можемо мрії перетворити у дійсність. Тож зичу всім нових звершень та успіхів!», додав Ігор Богданович.
1934277_1657376694550590_5034044481480655999_nУ нормальних людей першим слово надають священнику, щоб поблагословив добру справу. Не відомо, який відсоток відкату, чи була корупція у схемі ремонту даху, але отцю Віталію Вовку дали слово аж після бюрократів. Він і освятив приміщення дитсадка.
І аж одним реченням прес-служба розповіла про найцікавіше: «для гостей вихованці садочка підготували святковий концерт».
У скільки обійшлася забава людям, і скільки витратили коштів на дах – не повідомляють.

Бюджет Яценюка – це черговий корупційний бюджет (відео)

Корпоратив Блоку Петра Порошенка: червона ікра і практично гола Nikita