Як наша майже поліція реагує на звернення громадян

Поділитися

QIl3__5EgckНа вулиці Князя Острозького у Тернополі виник затор. Всьому причиною був припаркований по вул. Кн.Острозького 7, з порушенням правил дорожнього руху, автомобіль Dacia Logan. Просто посеред дороги. Збоку розміщена зупинка і коли там стоїть маршрутка то проїхати там можуть лише легкові автомобілі. Громадський транспорт там проїхати не міг.

Таке відверто хамське паркування змусило мене вперше в своєму житті зателефонувати в правоохоронні органи. Типу щоб потім не казали “тільки фотографувати й годен”. Зателефонував на гарячу лінію УДАІ УМВС України в Тернопільській області, оператор прийняв мою заяву і пообіцяв що наряд приїде як тільки звільниться.

Я чекав не менше 25 хв, коли з’явився водій. Водієві я повідомив про свій дзвінок і попросив дочекатись інспекторів. Тут на мене посипались купою причини чому не було можливості припаркуватись інакше і т.п. а в результаті водій сів в машину і втік.

Буквально за хвилину БІНГО, мигалки на горизонті. Стою чекаю партруль.. і що ви думаєте? Він проїжджає мимо! Доганяю патрульний автомобіль на пішохідному переході, махаю рукою водієві, прошу з’їхати на обочину. Той мені махнув головою типу “Шо хочеш?” і поїхав собі далі.

Постоявши ще 10 хв. я змерз і пішов додому. Живу неподалік, час від часу виходив на балкон подивитись чи не приїхали часом ДАІшники, але так нікого і не було.

Що можна сказати як висновок? Якщо поліція буде працювати так як сьогодні зпрацювали інспектори, можна на них не надіятись і власноруч “карати” водіїв. Іншого виходу НЕ БАЧУ. Зміни самі по собі не стануться.

Олександр Рубаха

Як тернопільські таксисти з даїшником обдерли італійця на вокзалі

Українська шахістка Музичук потрапила в топ-3 світового рейтингу ФІДЕ