Як тернопільські таксисти з даїшником обдерли італійця на вокзалі

Поділитися

12366388_940664219347740_3442034499463459705_nСьогодні в країні і нашій області активно обговорюють проблеми, які є в реформі міліції. Є небезпека того, що нову Поліцію від міліції буде відрізняти лише назва і форма. Тому завданням ГО і ЗМІ є контроль за реформою та недопущення корумпованих міліціонерів одягнути форму поліцейського.

Так от, до Самооборони Майдану Тернопільщини громадянин Італії, який познайомився з методами роботи працівників ДАІ. В ніч з 30 на 31 жовтня п.Р.Алісандро о 03.45 приїхав на залізничний вокзал зустріти дружину. Припарковав машину і задрімав, прокинувся від того, що його розбудили три таксисти (номера машин ВО0510ВС, ВО9322АІ), які звинуватили італійця в тому, що той нібито одному з таксистів пошкодив машину і почали вимагати гроші. О 06.00 приїхав працівник ДАІ Климюк Петро Петрович, вилучив права в п.Алісандро і «попросив» його оплатити завдані збитки, на що дружина потерпілого попросила оформити ДТП, але Климюк П.П. затягував час і фактично захищав позицію власника таксі, який приїхав на місце пригоди. Кінець кінців дружина італійця пояснила йому, що треба заплатити гроші, бо вони беззахисні в цій ситуації. Італієць дав 50 євро власнику таксі і після того отримав свої права. Міліціонер «закрив очі» на те, що таксисти працювали нелегально, оскільки сховали шашки в машину одразу по приїзду ДАІ, не оформив ДТП, як цього вимагає закон. Після цієї ситуації п.Алісандро вимагав в керівництва Климюка П.П. вибачень від нього, але той заявив йому «щоб той їхав назад в свою Італію».

Сьогодні Климюк Петро Петрович вже подав заяву в нову Поліцію, і чекає на рішення відповідної комісії. Савка Степан Степанови, який є його безпосереднім начальником знає про цей інцидент.
Ми вимагаємо від керівництва Обласного управління проведення службової перевірки по цій ситуації, а також разом з п.Росселі Алісандро готові взяти участь в її проведені.

Іван Ковалик

Куда делись здоровые люди?

Як наша майже поліція реагує на звернення громадян