Найбільший в Україні каталог еротики, що належав Нацкомісії захисту моралі, не знають кому віддати : Порошенку чи Яценюку?

Поділитися

proxy.imgsmail.ruЛіквідаційна комісія, яка займається закриттям Національної комісії захисту моралі (Нацкоммор) не знає куди прилаштувати базу даних всіх видів продукції сексуального характеру і продукції, що містить елементи еротики – повідомляє народний від БПП депутат Ольга Червакова.

База даних була створена НЕКом за попередні роки і містить також файли про насильство і жорстокість. Ліквідаційна комісія намагається кудись «прилаштувати» цю базу даних, і навіть в грудні написала листа Кабмінові, Верховній Раді, Адміністрації Президента та іншим державним органам скористатися базою і надсилає код доступу.

Згідно закону, ухваленого в лютому 2015 року, Нацкоммор мала бути вже давно ліквідована, і ліквідаційна комісія мала відзвітувати уряду про це до 27 жовтня. Однак цього досі не відбулося.

Нацкоммор прославилась свого часу тим, що намагалась ввести цензуру в інтернеті. В т.ч. через заборону показу будь-яких оголених тіл, і навіть шедеврів мистецтва. Українські користувачі постійно глузували над діями комісії

watcher.com.ua

natskommor
natskommor2

У тернопільському Національному банку вигнали з роботи парамедика з АТО

Поліцейські затримали у Тернополі двох автозлодіїв