Шокуюча новина з Київщини: озеро “віджимають” з допомогою гранатомета (фото)

Поділитися

Чи можна приховати правду? Чиновники, які звикли збагачуватися за рахунок державного бюджету або іншими словами за рахунок народних грошей, впевнені у своїй невразливості. Вони крадуть і не відчувають страху, бо впевнені, що хабарі, які вони віднесли кому слід, зіграють свою роль, але… є люди, яких неможливо купити і які готові говорити правду.
Святослав Козирєв неодноразово піднімав питання про безчинства, які чинить місцева влада села Крюківщина. Так, кричущий за своєю нахабністю момент крадіжки грошей на будівництві дитячого садка, був висвітлений у програмі «Гроші», яка виходить на телеканалі 1+1. Правда стала дійсністю і можна не сумніватися, що сільський голова, пан Кріпак, не міг пробачити те, що хтось наважився порушити його спокій і зірвати чергову аферу.
В ніч з 25 на 26 січня 2016 року (05:00), невідомі розстріляли з РПГ екскаватор, який знаходився на території озера Крючок і який належить Святославу Козирєву. Так представники влади відреагували на розголос порушених проти них кримінальних справ і телевізійний сюжет про дитячий садок.
Спростувати правду неможливо, і саме безвихідь спонукала місцеву владу найняти як «адвоката» РПГ. Це чергова спроба залякати і змусити мовчати тих, хто готовий говорити правду і розкривати злочинні схеми, повідомляє kripuk.net

Водій автомобіля “Opel Vectra” допустив зіткнення з автомобілем “Daewoo Lanos”

Італійська порнозірка з Кривого Рогу підозрюється у викрадені вантажівки «ГАЗель» в Жовтневому районі