За підсумками VІІІ Міжнародного «Конкурсу без кордонів» було заохочено подарунками засуджених у Тернопільській області

Поділитися

S2800115З метою заохочування засуджених, стимулювання правослухняної поведінки, організації їх дозвілля, розвитку соціальної активності, творчих та художніх здібностей в установах виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільської області стало доброю традицією організовувати різного роду турніри, конкурси та змагання.
За сприяння адміністрації установ області для засуджених Копичинської виправної колонії (№ 112) та Збаразької виправної колонії (№ 63) було організовано участь їх творчих робіт у Міжнародному «Конкурсі без кордонів». Організатором конкурсу став Міжнародний благодійний фонд «Інше життя». Засуджені установ є постійними учасниками даного конкурсу.
DSC00721За підсумками VІІІ Міжнародного «Конкурсу без кордонів» заохотили подарунками засудженого Л.., та засуджену С.., за систематичну участь у конкурсах.
Участь засуджених у подібних конкурсах дає змогу розкрити свої творчі здібності та проявити себе у різноманітних напрямках творчої діяльності.
Адміністрація колоній заохочує найбільш активних учасників, тим самим роблячи процес дозвілля засуджених різноманітним, а участь самих засуджених у подібних заходах – більш масовою.

Прес-служба
управління ДПтС України в Тернопільській області

Не переставаймо творити добро

Платники Тернопільщини сплатили майже 400 млн грн податку на прибуток