Не переставаймо творити добро

Поділитися

2Різдвяні свята – це той унікальний період, коли зникають усі бар’єри, що відділяють в нашому суспільстві багатих від бідних, здорових від хворих, сильних від слабких, літніх від молодих.
Існує гарна традиція – за родинним різдвяним столом залишати одне місце вільним – воно чекає на подорожуючого, чи загубленого, чи самотнього, чи бідного. Цього місця серед нас сьогодні потребують і заслуговують ті, хто не в змозі відчути повноту свята тому, що опинився, за волею долі, у складних життєвих обставинах.
На Зборівщині проживає 11 таких родин. Повірити у різдвяне диво їм допомогли Вікторія Яворська, Ірина Рудь та Петро Качор, розмістивши напередодні Різдва список дітей із кризових родин та їхні потреби на своїх персональних сторінках у мережі Facebook та запросивши долучитися до доброї справи усіх небайдужих.
Вже 5січня, зібравши продукти харчування, солодощі, миючі та засоби особистої гігієни, а також одяг, волонтери вирушили в дорогу. Волонтери, спільно з працівниками служби у справах дітей Зборівської райдержадміністрації і районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді побували з подарунками в родинах сіл Озерна, Осташівці, Вільшанка, Оліїв, Лопушани, Гарбузів, Серетець, Манюки, Дітківці та Гаї Розтоцькі, що у Зборівському районі.
У ці святкові дні Різдва Христового, коли з Вифлеємської печери засяяло світло, нехай маленький Ісусик поверне сторицею добро тим, хто творить його своєму ближньому,а любов Божа та Його милосердя відкриють шлях до небесної радості.

Порошенко на Тернопільщині анонсував придбання 600 автобусів для шкіл

За підсумками VІІІ Міжнародного «Конкурсу без кордонів» було заохочено подарунками засуджених у Тернопільській області