Золоті та бронзові здобутки працівників фіскальної служби Тернопільщини

Поділитися

fasadCеред колективів фізичної культури правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Тернопільщини протягом 2015 року проводились обласні комплексні змагання за програмою «Динаміада – 2015». Третє (бронзове) місце за підсумками цих змагань посіла команда Головного управління ДФС у Тернопільській області.
Впродовж минулого року працівники фіскальної служби займали призові місця та виявились непереможними в багатьох ігрових видах спорту. Зокрема, за впевнену перемогу у змаганнях з міні-футболу, кращим гравцем визнано начальника оперативного управління ГУ ДФС області Анатолія Василька (який, до слова, зараз несе службу у зоні провелення АТО), а у грі з волейболу найкращою стала співробітниця Тернопільської ОДПІ Галина Буряк.
Крім цього, в особистому заліку серед вагових категорій перемогу святкували працівник слідчого управління фінансових розслідувань Віталій Осідак, який посів перше місце у гирьовому виді спорту та працівник Тернопільської ОДПІ Тарас Чорненко – перше місце у боротьбі самбо.
Розпочався новий 2016 рік, а отже попереду чимало нових спортивних змагань та досягнень. «Динаміада-2015» стала достойним продовженням спортивних турнірів, де працівники правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Тернопільщини демонструють розум, силу, витримку і спортивну підготовку. А такі спортсмени – гідний приклад для молоді та інших працівників відомств.
Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Діти із Донецької області святкували Різдво на Гусятинщині

У Хоростківському ліцеї “проблемного учня” записали в секцію важкої атлетики