У Хоростківському ліцеї “проблемного учня” записали в секцію важкої атлетики

Поділитися

сваап12 січня  начальником Гусятинського РВ КВІ УДПтСУ в Тернопільській області проведено засідання круглого столу на базі Хоростківського професійного сільськогосподарського ліцею.
На засіданні круглого столу були присутні директор Хоростківського професійного сільськогосподарського ліцею Ясьонків В.І., майстер виробничого навчання Луковський П.М., класний керівник Сторожук М.М., працівники Гусятинського РВ КВІ та учень ліцею С, який перебуває на обліку в Гусятинському РВ КВІ УДПтСУ в Тернопільській області.
Метою даного засідання було виконання Закону Ураїни «Про пробацію» та посилити контроль в післяурочний час за учнем С. та влаштування його в секцію важкої атлетики при Хоростківському ліцеї – на виконання плану індивідуальної роботи з неповнолітньою особою при складанні форми оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення неповнолітньою особою (Форма оцінки).
За результатами спільного засідання круглого столу було складено протокол та вирішено взяти неповнолітнього С. на внутрішньо – ліцейний профілактичний облік.

IMG_20160113_142514
Гусятинський РВ КВІ

Золоті та бронзові здобутки працівників фіскальної служби Тернопільщини

Команда “Чистих вишів” звітує про перші 5 місяців своєї роботи