29 січня центральними вулицями міста пройшов марш пам’яті героїв Крут під назвою “Волю в’язням режиму!”

Поділитися
pravy sektor29 січня українці згадують трагічну сторінку нашої історії, яка 98 років тому сколихнула країну – бій під Крутами. Молоді хлопці положили своє життя в боротьбі із зовнішнім ворогом. Сьогодні ж націоналісти, які ще вчора боролися з тим же зовнішнім агресором, потерпають від внутрішнього ворога, який прийшов до влади нашої країни і безпідставно саджає їх у тюрми. Жертвуючи своїми силами вони воюють на два фронти. Ми не повинні залишатись осторонь, адже саме зараз, як ніколи раніше, вони потребують нашої з вами підтримки. Сьогодні настав час захистити їх!
Отож, з гаслами “Влада ідіотів саджає патріотів!”, “Герої Крути! Вас не забути!”, “Волю в’язням режиму!” кількасот тернополян пройшли смолоскипною ходою від проспекту С. Бандери (літака) до пам’ятника С. Бандери на вул. С. Крушельницької, саме цим вшановуючи пам’ять загиблих студентів та підтримуючи сучасних політв’язнів.
В акції взяли участь активісти «Правого сектору», цивільного корпус «Азов», «Молодіжний націоналістичний конгрес», «Самооборона майдану», «Автомайдан», волонтери, ВО «Свобода» та небайдужі тернополяни.
Пам’ятаймо, що лише в ЄДНОСТІ ми переможемо!
Бо ми господарі на рідній цій землі,
І нам права ніхто не буде диктувати,
Хто вчасно спиниться не буде у петлі,
Ми здобували і продовжим здобувати.
(Любомир Сарабун)

Найбільша теренова гра “Гурби-Антонівці” розпочала мобілізацію

У Красногорівці працюють снайпери бойовиків