Дмитро Ярош на Прикарпатті презентував національний рух “Дія”

Поділитися
1 березня у Тернополі Дмитро Ярош проведе прес-конференцію. Проте, ми вирішили не чекати початку весни і показати читачам що то за новий рух започаткував Ярош.
26 лютого 2016 року до Івано-Франківська завітав народний депутат України, колишній лідер “Правого сектору” Дмитро Ярош, який розповів про нову політичну силу “Національний рух Державницька ініціатива Яроша” (ДІЯ). Прес-конференція щодо новоствореного руху “ДІЯ” відбулася в місцевому найкрутішому в у “франику”готелі “Надія”.
 На Рогатинщині в с. Воронів Дмитро Ярош ознайомився з інфраструктурою навчально-вишкільної бази «Осьова поляна», де планується тренування загонів територіальної самооборони Франківщини.

26021608О 12.00 відбулась прес-конференція Дмитра Яроша та Андрія Шараскіна. Вони розповіли про Національний Рух «ДІЯ» і відповіли на запитання місцевих журналістів. Варто зазначити, що представники практично всіх ЗМІ Івано-Франківщини були присутні на прес-конференції, – втішено повідомляють на сайті нового утворення.
Згодом відбулась зустріч із громадським активом міста й області. Захід розпочався спільною молитвою, яку провели о. митрат Володимир Чорній – канцлер Івано-Франківської єпархії УГКЦ та о.митрат Василь Завірач. Зокрема о.митрат Чорній побажав доброго розвитку Руху та закликав присутніх не спокушатись зрадою й гординею.
Дмитро Ярош передав вітання присутнім від патріотів зі Сходу країни, розповів, що неочікувано приємно там було бачити повні зали по 500 людей, які збирались в Лимані, Краматорську, Маріуполі, щоб почути про загальнодержавний Національний рух та долучитись до його діяльності. Ще лідер Національного руху «ДІЯ» розповів про ініціативу створення Руху, критерії відбору учасників та діяльність кожної структурної одиниці. Дмитро Ярош:26021607«Згуртованими силами ми можемо вибороти те, на що заслуговуємо. Маємо реалізувати задекларовані ідеї на Майдані. Після Революції Гідності багато з нас змушені були поїхати на фронт і завдання по захисту України з честю виконуємо. Бойові батальйони, які зараз перебувають на передній лінії фронту, наразі виконують накази, які ставить командування АТО. Всі наші підрозділи задіяні в боротьбі, і я колись обіцяв своїм виборцям, що 80% свого часу витрачатиму на фронт і не допущу війни в їхні домівки. Що й виконав».

26021606Дмитро Ярош відповів на запитання присутніх, серед яких були активісти різних громадських, патріотичних, націоналістичних організацій Прикарпаття.

Згодом Андрій Шараскін – керівник громадсько-політичної платформи – розповів про організаційну структуру Руху, про створення координаційних центрів по всій території України.

Наприкінці Василь Абрамів, який є командиром ВПЖ УДА, подякував присутнім за зустріч та повідомив, що в Івано-Франківську вже діє штаб Дмитра Яроша, за адресою: площа Ринок 14. Нагадав присутнім, що війна триває і фронт бійці не залишали. Побажав всім координуватись та долучатись до Руху, щоб на найближчий з’їзд Руху Франківщина представила сильну команду.

sectorpravdy.com

26021605

Семирічний хлопчик з Тернопільщини потребує допомоги (відео)

“П’ятдесят відтінків сірого” визнано найгіршим фільмом року