Мешканці гуртожитку за адресою Текстильна, 2 вже кілька місяців не можуть приватизувати своє житло

Поділитися

12310478_938653529548809_5512875486017104220_nСпершу виконавчий комітет міської ради не підтримував частини проектів рішень стосовно приватизації помешкань в гуртожитку. А тепер вирішив відкласти розгляд питань до рішення суду. Міська рада виділила земельну ділянку поблизу даного гуртожитку під будівництво багатоповерхівки. Забудовувати ділянку мало підприємство «ЕКСКЛЮЗИВБУД ПЛЮС», співзасновником якого є М. Шахін – чоловік Ольги Шахін. Відтак, голова ТОГО «Асоціація жителів гуртожитків «Оберіг» Ольга Шахін вбачає порушення будівельних норм і звинувачує САМЕ МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКУ у тому, що внаслідок перепланування тернополяни приєднали до власних кімнат площі загального користування.
Отже, проблему створено штучно зусиллями пані Шахін. Жодного відношення ТОГО «Оберіг» до даного гуртожитку не має. На підставі яких документів вона звертається до міської ради, – невідомо. Адже ніяких заяв на адресу організації мешканці гуртожитку не подавали. Більше того, серед жителів будинку немає жодної людини, яка б входила у цю громадську організацію. Однак, голова ТОГО «Асоціація жителів гуртожитків «Оберіг» запевняє, що має звернення громадян, які проживають у даному будинку, і діє для захисту їхніх інтересів.
Наразі пані Шахін (голова ТОГО «Асоціація жителів гуртожитків «Оберіг») подала позов до суду. Він стосується скасування рішення виконкому міськради, прийнятого у 2013 році, яким було погоджено перепланування у гуртожитку. Йдеться по те, що були порушені Державні будівельні норми при розташуванні санвузлів та інших приміщень над житловими приміщеннями.
Судове засідання у цій справі розглядатиметься у міськрайонному суді 22 лютого о 14.00 год.
Поки Феміда не прийме рішення, міська рада відмовляється розглядати питання стосовно даного гуртожитку. Мовляв, якщо там справді є порушення будівельних норм, орган самоврядування не хоче брати на себе відповідальність за безпеку мешканців гуртожитку.
Справа призначена для розгляду Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області Дата/час 22.02.2016 14:10год. № Справи 607/930/16-а Сторони по справі Позивач: ТОГО “Асоціація жителів гуртожитків ОБЕРІГ”, відповідач: Тернопільська міська рада Суть позову скасування рішення ТМР Адреса 46003, Тернопільська, м. Тернопіль, вул. Котляревського, 34 Форма судочинства Адміністративні справи
В такий спосіб О. Шахін здійснює на мешканців гуртожитку тиск, залякування. Крутить нами, як циган сонцем. Може так вчиняти зі всіма, хто їй йде поперек. Наступним її кроком може бути скасування рішення про передачу гуртожитків від «Текстерно» місту. Вона успішно купила С.В., може і купити суд. Допоможіть і підтримайте нас, будь ласка.
З повагою  Галина Цінкевич

Матч “Монголія – Україна” закінчився масовою бійкою гравців (відео)

Порошенківці і свободівці проти греко-католицької громади в Збаражі?