Навіть депутати з надалівської більшості обурені діяльністю влади

Поділитися

12733436_972105886192153_8577933175941126099_nДепутат  Тернопільської міської ради від Радикальної партії Ляшка – Оксана Яциковська (на фото – в центрі) оприлюднила у Фейсбуці пост щодо скандальної будови на вулиці Миру,4в. Це чи не перший  пост депутата за цю каденцію щодо реальних справ. У ньому йдеться, що це округ пані Оксани: “Знову піднявся шум навколо будівництва автомийки на автостоянці по вул. Миру 4B (біля “п’ятачка”).Вчора, побачивши там важку техніку, обурені мешканці масиву підняли галас. .

Лариса Карпенко, одна із активних противників забудови зеленого масиву каже, що ще влітку 2015 року люди домоглись скасування містобудівних умов, за якими за цією ж адресою планували будувати готельно-розважальний комплекс з автомийкою самообслуговування.
Мешканці заспокоїлись. Та, як виявилось, ненадовго.
Забудовник начебто має рішення суду на його користь.
Я, як депутат по цьому округу від Радикальної партіі Олега Ляшка,, зустрілась з обуреними мешканцями.Вивчаю питання.Пишу відповідні запити.Консультуюся із фахівцями, колегами-депутатами.
Люди збентежені та налаштовані рішуче. Кажуть, що будувати автомийку не дозволять. Її робота спричинить шкідливі викиди в повітря, бо ж чистою водою автомобілі мити не будуть.
Ця територія – центр житлового масиву, поруч сквер де гуляють молоді матусі, за 50 метрів облаштований дитячий майданчик”- пише радикалка Оксана Яциковська.

У Бучачі рятувальники звільнили з пастки собаку (відео)

Анатолій Гриценко пропонує саджати довічно за хабар слідчих, прокурорів і суддів