От кого беременна Ольга Фреймут?

Поділитися

649970_1386513Примітивна ведуча програми “Новий інспектор Фреймут” Ольга Фреймут, яка прославилась своїм слабеньким інтелектуальним рівнем ще в програмі “Підйом” на “Новому каналі”,  повідомила світ, що вдруге вагітна. Щоб триматися на плаву у світському житті, а отже й отримувати “вершки”, мусіла білява ведуча відкрити таємницю свого особистого життя. В інтерв’ю виданню Viva Ольга зізналася, що поруч з нею ідеальний чоловік, якого “можна вести на виставку чоловіків”. “Мене бояться слабкі духом чоловіки, не впевнені в собі. В особистому житті я шукаю чоловіків свого рівня і тих, у кого я можу чогось навчитися. Краще бути однією, ніж тягнути на своїх плечах якого-небудь альфонса. Чоловік для мене повинен бути лідером, тому що я не феміністка. Зі мною зараз чоловік, у якого я вчуся. Його навіть можна вести на виставку чоловіків, мені здається “, – кидала понти Фреймут.
На питання, чи розповість Ольга, хто ж цей ідеальний чоловік, ведуча відповіла: “Я розповім пізніше, думаю, вже скоро”. Словом, хоче якомога довше спекулювати в інформаційному полі у своєму стані.

649970_1386515Також Фреймут поділилася, що любить дивувати свого улюбленого небанальними подарунками “Я завжди вміла висловлювати свої почуття: роблю своєму коханому небанальні подарунки, я вмію дивувати.

Взагалі, любить хорошо, тоді ти відчуваєш, що живеш”, – нескромно похвалила сама себе майбутня мама.

генерального продюсера Нового каналу Володимира Локотко
Генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко

Днями відома телеведуча Ольга Фреймут була помічена в компанії генерального директора Нового каналу Володимира Локотко. “Інспектор” знаходиться в цікавому положенні, але ось хто є батьком дитини ніде раніше не повідомлялося. img800x600_34017За даними нашого джерела телеведуча відпочивала в Австрії, а саме в місті Лангельфельд. Пара була помічена в аеропорту Києва, звідки вони вирушили до Мюнхена, після чого трансфером в Австрію.

Оселилися в одну з найпрестижніших готелів міста “Аквадім”. Найчастіше Ольгу і Володимира бачили за сніданком, де вони сиділи за столиком для двох, свідчить це про те, що відпочивали разом. orig_img_1453298155Можливо саме генеральний продюсер Нового каналу є батьком дитини.

Погодьтеся, дивно було б вагітній жінці відпочивати закордоном з іншим чоловіком, та ще й з конкуруючого телеканалу.
Нагадаємо, що недавно Ольга Фреймут розсталася з Валерієм Созановським.

Проте, версію з генпродюсером Нового каналу складно повірити, оскільки телеканал судиться з Фреймут за вкрадену ідею програми “Ревізор”. І Новий канал успішно її виграв.

Тепер телеведуча зніматиме нібито новий проект, але перед тим мусить разом з командою 1+1 виплатити 1 мільйон 200 тисяч гривень штрафу на користь телеканалу Коломойського.

У новому шоу Ольга буде піднімати ресторани із занедбаного стану і робити культовими…

Як їй це вдаватиметься – скоро побачимо.

***

Владимир Локотко, Генеральный директор

user_avatar_star_221581Родился 21 ноября 1976 года в Усть-Каменогорске.

В 1998 году получил высшее образование в Московском государственном университете экономики, статистики и информатики (МЭСИ) по специальности «международная экономическая статистика». В 2001 году окончил Московскую школу экономики. В 2003-2004 годах учился и получил диплом Школы телевидения «Останкино» по специальности «Телерадиоведущий».

С 2006 года курировал процессы управления инвестициями и повышения операционной эффективности, отвечал за разработку и реализацию стратегического развития медиаактивов, находящихся под мандатом международной инвестиционно-консалтинговой группы «EastOne». До работы в «EastOne» отвечал за проведение финансового аудита медиаактивов, а также бизнес-планирование и финансовое моделирование новых проектов в медиахолдинге «Газпром Медиа». С мая 2012 года занимает должность Генерального директора Нового канала.

У Пронятині впіймали мисливця, який по-браконьєрське вполював зайця і лисицю

У Кременці перейменують вулиці із совдепівськими назвами