У Пронятині впіймали мисливця, який по-браконьєрське вполював зайця і лисицю

Поділитися

lysycaНезважаючи на те, що сезон полювання на хутрового звіра на території Тернопільської області уже закінчився, деякі горе-мисливці все ж вирішили продовжити собі задоволення . Проте замість жаданої здобичі чоловіків очікує адміністративна відповідальність.
Так, 23 січня 2016 року у другій половині дня в мисливських угіддях Гусятинської районної організації УТМР неподалік природного заповідника «Медобори» у полі, рейдовою бригадою Державної екологічної інспекції у Тернопільській області поза дорогою загального користування було затримано автомобіль, у якому знаходилось двоє чоловіків. При огляді транспортного засобу інспектори виявили заряджену мисливську рушницю марки Fabarm 12 калібра. Знаходження із зібраною мисливською зброєю поза дорогами загального призначення прирівнюється до полювання, тому на власника рушниці був складений протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 85 КУпАП. Свою вину порушник визнав і протокол підписав.

Наступного дня, опівдні, під час проведення обліків мисливської дичини у мисливських угіддях Тернопільської районної організації УТМР неподалік с.Пронятин, було затримано громадянина 1971р.н., який незаконним способом за допомогою петель вполював зайця-русака і лисицю, яких ніс у своєму рюкзаку . На браконьєра складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 85 КУпАП, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від шістдесяти до ста двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За незаконно здобутого зайця-русака правопорушнику доведеться сплатити 500 грн. Формується справа для передачі до Тернопільського міжрайонного суду.

Тож, якщо Ви стали свідком порушення або Вам відомо про планування таких правопорушень Державна екологічна інспекція у Тернопільській області просить звертатись за тел. 067-37-08-730.

Під час пожежі в Почаївській лаврі загинув архімандрит

От кого беременна Ольга Фреймут?