Пенсіонер, якого поліцейські розшукували на Лановеччині, замерз у полі

Поділитися

lanivciПро зникнення 64-річного ланівчанина пізно ввечері 12 лютого поліцейських повідомила його дружина. Як пояснила жінка, чоловік перебував на лікуванні в неврологічному відділенні районної лікарні. Того вечора він самовільно покинув медичний заклад й пішов у невідомому напрямку. До пошуків пенсіонера негайно залучили співробітники відділення поліції.

Ситуацію ускладнювало те, що безвісти зниклий хворів неврологічним захворюванням. За свідченнями рідних він уже не раз йшов з дому не в повній мірі усвідомлюючи свої дії. Знаючи це, дружина після госпіталізації забрала у нього верхній одяг та взуття, прагнучи бодай таким чином вберегти чоловіка від мандрів. Це їй не вдалося. Пенсіонер у спортивному костюмі та кімнатному взутті таки покинув лікарню.

Над ранок 13 лютого поліцейські, які займалися пошуком безвісти зниклого, на узбіччі дороги помітили сліди від домашнього взуття. Пішовши за ними в полі між селами Оришківці та Іванківці виявили вже неживого чоловіка. Під час первинного огляду тіла поліцейські не виявили на ньому слідів насильницької смерті. В ході експертизи було встановлено, що пенсіонер помер від переохолодження.

 

СК Головного управління

Національної поліції

в Тернопільській області

У Шумську на хлібзаводі працевлаштували 78 безробітних

Як тернополянку обдурили аферисти