Тернопільські правоохоронці викрили чоловіка, який прихопив з місця роботи понад 14 тисяч гривень

Поділитися

Не встиг 22-річний житель Бережан вислухати вирок суду за вчинення майнових злочинів, як знову потрапив в поле зору правоохоронців. За одну ніч скоїв дві крадіжки – обікрав ресторан, де пропрацював лише тиждень, та за наживою проник до піцерії.

Як встановили правоохоронці, підозрюваний влаштувався працювати у ресторан офіціантом. Того дня у закладі був бенкет. По його закінченню він разом ще з одним працівником залишилися прибирати. Згодом колега пішов додому, а хлопець замість того, щоб виконувати свої безпосередні обов’язки та зачинити ресторан, причастившись оковитою, вирішив піти у сусіднє приміщення, де розташована піцерія. До закладу проник, підібравши ключ до замка вхідних дверей. Здобиччю злодія стали 800 гривень, ноутбук та сканер для зчитування штрих-кодів.

Крадене зловмисник заніс на свою роботу, продовжив випивати і заснув. Прокинувшись вранці, вирішив прихопити з ресторану сейф з готівкою. Вже на вулиці розбив ящик та витягнув гроші – 12 тисяч гривень та 100 американських доларів.

З краденими грошима молодик на таксі подався до Києва. Майже тиждень шикував у столиці за чужий рахунок. Коли кошти закінчилися, повернувся додому. Тут на нього вже чекали співробітники поліції, яким про крадіжку повідомила власниця ресторану.

Щодо горе-крадія знову розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 2 та 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

 

Сектор комунікації

Головного управління

Національної поліції

в Тернопільській області

Допоможіть встановити особу підозрюваної у вчиненні крадіжки (відео)

40 головних фактів про секс, без знання яких ним просто не можна займатися