40 головних фактів про секс, без знання яких ним просто не можна займатися

Поділитися

Жінок дійсно нема? Ок. Тож, поїхали…

1. Самці мишей приймають рішення про те, що дана самка влаштовує їх як статева партнерка за 1 секунду. У людей все набагато довше. Щоб розпізнати в жінці, що йде назустріч привабливий сексуальний об’єкт, нам потрібно від 2 до 3 секунд (наш редактор справляється за 0,04-0,06 с.).

sex-1

2. Що стосується жінок, то тут взагалі затяжна історія. На роздуми про те, чи здається даний чоловік їм вдалим статевим партнером, вони беруть тайм-аут аж в цілих 8 секунд!

Цей знаменитий тест проводився ще наприкінці сімдесятих в Гарварді. Перед випробовуваними прокручували діафільми із зображенням різних людей, а ті натискали на ліві і праві кнопки, вирішуючи «придатний для сексу» чи«непридатний для сексу». З тих пір доведено точно: жінкам потрібно в три рази більше часу, ніж чоловікам, щоб розібратися у своїх симпатіях-антипатіях (або вони просто гірше орієнтуються в тому, де права кнопка, а де ліва).

3. Середньостатистична жінка вважає, що попередні ласки повинні займати не менше третини від усього сексуального акту. Але чомусь цей показник сильно різниться від країни до країни: якщо японки, приміром, відводять прелюдії в середньому 40% загального часу, то бразильські пані вважають, що і 15% – це вже більш ніж добре. Можливо, це через те, що в Японії набагато рідше йдуть трансляції важливих футбольних матчів і місцеві чоловіки зазвичай нікуди не поспішають.

4. Середня довжина вагіни – 14 см. При цьому підвищеною чутливістю володіють тільки перші 5 см. Так що якщо говорити про розміри життєво неважливих частин тіла (ви не повірите, але пеніс саме до них й відноситься), то діаметр тут куди важливіше довжини.

5. Нервові рецептори реагують на дотики набагато активніше, коли ці дотики несподівані і нерегульовані. Тому чоловіки, які віддають перевагу рухатися в єдиному, безперечно ритмічному темпі, сильно програють в жіночих очах у порівнянні з непередбачуваними і рвучкими партнерами, які вміло чергують швидкі рухи з повільними, а різкі – з плавними.

 

6. А от коли справа рухається до кульмінації у партнерки, розумніше буде не шукати від добра добра, а дотримуватися заданого ритму і глибини занурення – метання в пошуках різноманітності в даний момент тільки розхолодить жінку, заважаючи їй зосередитися.

7. Якщо мова йде про клітор, не варто забувати: те, що можна побачити зовні – лише вершина айсберга. Взагалі клітор має довжину 5-7 см, і нехай він надійно прихований, але йому негайно доповідають про все, що відбувається поблизу. За це відповідає щільна мережа нервових закінчень, що ведуть до нього.

8. Природа любить все дублювати. Майже у всіх тварин у природі два ока, два вуха, парне число кінцівок і багатьох внутрішніх органів. А от у жінок, наприклад, відразу два типи оргазму – кліторальний і вагінальний. Звичайно, з чоловічої точки зору – це явна надмірність, але так вже вийшло.

До речі, свині відчувають оргазм протягом 30 хвилин. Уявляєте! Тридцять хвилин перебування між небом і землею! Тридцять хвилин неймовірного кайфу і задоволення!

9. За відчуттями кліторальний і вагінальний оргазми різняться. Чоловікам це важко собі уявити … але, загалом, різниця між ними приблизно така, як при ударі по голові а) пляшкою і б) табуреткою. Тобто, загалом гама почуттів виникає схожа, але вся справа в нюансах.

10. Кліторальний оргазм, викликаний зовнішньої стимуляцією клітора, дуже схожий за механізмом дії на чоловічий. Починається з легкого, все наростаючого збудження, після чого призводить до бурхливої, але нетривалої (5-8 секунд) кульмінації. Після чого збудження негайно спадає (аж до повного «О-у, давай решту перенесемо на завтра?»). Правда, на відміну від чоловіків, дами можуть відновлюватися майже миттєво, і вже через кілька хвилин ласк у них знову приходячий для продовження настрій.

11. Вагінальний оргазм, викликаний стимуляцією клітора і прилеглих до нього областей зсередини, не має такої яскраво вираженою кульмінації і буває досить тривалим (від десяти секунд до півгодини). Причому оргазми ці можуть відбуватись один за одним майже без перерви. Чому жінки при таких-то можливостях бездарно проводять своє життя, бігаючи по магазинах і залам консерваторії замість того, щоб цілодобово займатися сексом??? Ось на це питання сучасна наука відповіді не має.

12. Число живих сперматозоїдів в одному еякуляті – приблизно 100 млн.

А чисельність населення Землі згідно з підрахунками ООН 31 жовтня 2011 року  – 7 млрд. Методом нескладних підрахувань дізнаємось наступне…

13. Щоб заселити всю планету заново, будь-якому чоловіку потрібно було б відчути оргазм лише сімдесят разів.

14. Найпоширеніша сексуальна поза – «місіонерська». Кожен третій статевий акт у світі відбувається з її використанням. На другому місці – «догі-стайл», на третьому – «лежачи на боку, чоловік позаду».

15. Сперматозоїди здатні залишатися живими в тілі жінки близько ста годин. Якщо, звичайно, не ображати їх марганцівкою і посткоїтальними вагінальними таблетками.

16. Тому різнояйцеві близнюки можуть мати різних татів. Більше того, лікарям відома чимала кількість таких випадків.

17. Сперматозоїди здатні збиватися в зграї. Пітер Брюггер, нейробіолог медичного центру Цюріхського університету, довго досліджував сперматозоїди, ганяючи їх, як мишей по лабіринтах, і з’ясував, що вони воліють рухатися командою, слідуючи за поспішаючими попереду побратимами. Мабуть, вони здатні передавати один одному й якусь інформацію та вловлювати якісь сигнали один одного, але як це відбувається, поки невідомо.

18. Еякуляцію, яка наближається, можна відстрочити, якщо злегка відтягнути яєчка назад і вниз. Цей рух звужує насіневі канатики, які перед оргазмом максимально розширюються.

19. І навпаки – настання оргазму прискориться, якщо притиснути яєчка долонею до промежини.

Деякі леви здійснюють статевий акт 50 разів за день.

20. Згідно з дослідженнями фахівців Стенфордського університету, найбільш збудливими для жінок є запахи нарізаного огірка, шоколаду, ванілі та свежевипеченної здоби.

21. Точка G існує! Хочете прочитати в мільйонний раз про це новітнє наукове відкриття доктора Грефенберга? Та будь ласка, нам не шкода. Точка G – велике скупчення нервових закінчень – розташована на передній стінці вагіни десь на середині її довжини. При спрямованій стимуляції цієї області більшість жінок відчувають відчуття сильного, збудливого лоскоту. Деяким це подобається, а деяким, до речі, не дуже.

22. Крім G, є ще точки К. Дві штуки. Це два крихітних ущільнення по обидва боки праворуч і ліворуч від клітора (на відстані приблизно 1 см від нього), які теж працюють центрами сексуального збудження. Якщо злегка погладити їх пальцями, вони відчутно тверднуть.

23. Думали, ми закінчили з алфавітом? Даремно ви так подумали. У жінках, як в угорській писемності, багато різних букв. Візьмемо, наприклад, точку С. Дуже, до речі, корисна, але важко знаходима річ. Цей крихітний центр розташовано прямо в центрі промежини і являє собою ледь помітний горбок. При тривалому ритмічному натисканні на нього відбуваються скорочення м’язів промежини, які призводять до оргазму.

Факт, що дельфіни – єдині істоти на Землі крім людей, які займаються сексом заради задоволення, досить відомий. Цікаво тільки хто і як це перевіряв…

24. Пік концентрації гормонів-андрогенів (речовин, що викликають у жінок сексуальний потяг) припадає на дев’ятий-чотирнадцятий день після початку менструації.

25. І «Віагру», і «Сіаліс» потрібно приймати не раніше ніж за годину до передбачуваного сексу. Якщо ви недавно щільно пообідали, накиньте ще хвилин сорок (приблизно стільки часу займають три повільних танці з перервами на попити лимонаду. Або декламація поеми «Мцирі». Або двісті п’ятдесят разів поспіль розказаний анекдот про Штірліца і розчепірку. Загалом, доведеться трішнки постаратись, щоб придумати, як елегантніше убити час).

26. Займаючись сексом, самки макаки-резусу кричать тим гучніше, чим більш високий щабель в ієрархії зграї займає їх партнер. Таким чином, на думку вчених, самки піднімають свій престиж в своєму колі.

sex-8

27. Примірка туфель діє на жінок збудливим чином. По-перше, це туфлі. А по-друге, масаж великих пальців ніг для них – безумовне еротичне задоволення, за рахунок того що біля основи цих пальців є точки, відповідальні за прилив крові до статевих органів. Принаймні в цьому були впевнені вчителі старокитайської школи акупунктури.

28. Чим легші та ніжніші дотики чоловіка, тим більше буде відчувати їх жінка. В принципі, під час попередніх ласк навіть не обов’язково торкатися до шкіри – достатньо буде проводити пальцями в декількох міліметрах над нею. Адже притискаючи пальці до шкіри, ви можете впливати лише на рецептори, розташовані безпосередньо в епідермісі, а ковзаючи поверху, ви будете турбувати численні мікроскопічні волоски-антени, які будуть розсилати сенсорні сигнали навіть тим рецепторам, які в іншому випадку не змогли б бути задіяні.

29. Жіночі груди дуже активно реагують на тепло і холод. Чим тепліше в приміщенні, тим м’якішими і більшими вони будуть і тим крупнішими стануть соски.

30. Але навіть якщо в приміщенні стоять сибірські морози, в піку збудження жіночий бюст може збільшити свій обсяг на 25% за рахунок активного приливу крові до нього.

31. Середньостатистичний статевий акт на цій планеті триває три з половиною хвилини. Та щоб середньостатистичній жінці, здатній до оргазму, досягти цього оргазму, потрібно мінімум п’ятнадцять-двадцять хвилин. От і дивуйся потім, чому жінки довкола переважно злі та незадоволені!

32. У 20% жінок не відбувається розриву дівочої пліви під час першого статевого акту. Це викликається трьома причинами – або вродженою відсутністю пліви, або від початку досить великим отвором у ній, або високою еластичністю пліви. У другому і третьому випадках остаточний розрив часто відбувається лише під час пологів.

33. Лише 1/4 європейських і американських жінок хотіли б все життя займатися сексом з одним і тим же партнером. Всі інші ж хочуть творити, вигадувати і пробувати.

34. А серед чоловіків показник вірності ще скромніший. Лише 7% абсолютно моногамних громадян мріяли б обмежитися однією-єдиною жінкою довічно. Правда, ще 25% бачать ідеал в тому, щоб методом проб і помилок знайти свою Єдину і вже ніколи їй не змінювати.

sex-7

35. На кожних двох геїв народжується лише одна лесбіянка.

36. Найсильніша ерекція буває ДО статевого акту, Майже відразу після початку процесу приплив крові до пеніса зменшується і ерекція складає вже 70-80% від початкової.

37. І це не тільки нормально, але й дуже правильно, оскільки сильно ерегований пеніс часто доставляє жінкам швидше неприємні відчуття. Адже цей орган практично позбавляється досить важливої для статевого акту гнучкості і рухливості (ефект тривалої підвищеної стійкості зазвичай виникає як при сильному збудженні, так і при прийомі афродизіаків, але як ви зрозуміли, це не завжди на користь).

38. У кожної двадцятої жінки іноді трапляються напади вагінізму. Так називають судорожне стиснення м’язів піхви, яка ущемляє пеніс і заподіює біль і чоловікові, і жінці. Кращий спосіб справитися з ситуацією – постаратися заспокоїтися і розслабитися. Обом партнерам. Намагатися вирватися з лещат долі не треба – буде тільки гірше. Грамотніше всього буде спокійно полежати, поговорити про що-небудь стороннє, наприклад про погоду в Куала-Лумпурі. Коли збудження вляжеться, спазми повинні скінчитися. Якщо все зовсім недобре і Куала-Лумпур триває більше години, потрібно як-небудь дістатися до телефону і набрати 103.)

39. Температура яєчок неспроста на два градуси нижче температури решти тіла – будь там хоч трішки тепліше, сперматозоїди не змогли б визрівати.

40. Все-таки основний центр збудження в людей знаходиться у мозку. Саме тому деякі жінки можуть відчути оргазм лише від одного грамотного тривалого поцілунку (та й усі чоловіки так вміли в п’ятнадцять років).

Не дивлячись на те, що живемо ми у кольоровому світі, найбільше збудження в людей викликають фото у чорно-білих кольорах. У цьому ви ще раз мали можливість переконатись проглядаючи нашу статтю.

sex-10

Палкого та пристрастного вам сексу!

Тернопільські правоохоронці викрили чоловіка, який прихопив з місця роботи понад 14 тисяч гривень

Грабіжник спокусився на сімсот гривень