У Шумську підприємець зливає фекалії на територію дитячого садочка

Поділитися

P0pgZA-wmlAУ шумському дитячому садочку “Сонечко” пасмурно на душі в працівників від діяльності  горе-сусіда Миколи Гаврилюка. 197 діток дитсадка вже два роки змушені нюхати сморід від фекалій, які той зливає нібито на своїй території, але насправді гидота затоплює територію дитячого закладу. Щоразу підприємець гадить під вечір, щоб за ніч запах жижі висмердівся. А вранці він веде свою ж донечку до цього дитячого садочка.

А вихователі під час прогулянки  рятуються з дітками у найвіддаленіших закутках.

“Від тих замаскованих зливань  вже вигоріла трава і висохли дерева на території садочка”,-розповіли журналісту інтернет-газети “Про все” працівники дитсадочка.

На зауваження підприємець не реагує. Каже, має власну каналізаційну систему і туди все виливає. Коли працівниці впіймали його на “гарячому”, то накинувся на них лайкою, мотивуючи це тим, що він на приватній території зливає відходи.

Звати того прикрого чоловіка Микола Гаврилюк. Він працює в підприємстві своєї тещі – магазині будівельних матеріалів. Водночас займається викачуванням фекалій. Офіційно це робить чи ні – невідомо, але від того його стоки смердять не менше.

Адекватно на критику працівників садочка реагувала лише дружина Анатолія – пані Світлана. Вибачалась за неподобство, обіцяла, що це більше не повториться. Проте, певно чоловік не слухає свою дружину, якщо зливи й далі регулярно повторюються.

Адміністрація садочка звернулась письмово до міського голови Шумська та голови місцевої райдержадміністрації. Завтра у садочку будуть скликані збори батьківського комітету. У двох сотень діточок є мами, тати, бабусі, дідусі і хресні. Якщо Микола Анатолійович Гаврилюк не спам’ятається, то буде мати клопіт від всього Шумська.

А, можливо, нова поліція, допоможе “бешкетнику”-підприємцю усвідомити свою провину?

dwO9KGZqHLI n3klCHbBoJA

Житель Петрикова намагався побити поліцейського киркою (фото)

Всі чиновники Тернопільської облдержадміністрації та облради залишились без роботи (фото, відео)