Всі чиновники Тернопільської облдержадміністрації та облради залишились без роботи (фото, відео)

Поділитися

2Що проводили конкурс до Національної поліції в Тернополі, що не проводили: жодної різниці. Чому такий скепсис? Якщо чесно, добре, що не матюкаємось.

1Як заявили в Головному управлінні У Національної поліції у Тернопільській області, про закладену в будівлі Тернопільської обласної ради вибухівку повідомили о 10 годині 40 хвилин рятувальників. Для наших неуків-керівників, які можуть хіба бикам хвости крутити, інформацію про замінування надали у незвичний спосіб — електронною поштою. І це в XXІ столітті такий брєд несуть наші правоохоронці!!!

ГОЛОВА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОДА СТЕПАН БАРНА
ГОЛОВА ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОДА СТЕПАН БАРНА

І лише о 15 годині 10 хвилин “зачухались” служби біля будівлі “білого дому”. На очах у преси почали розгортати поперджувальну стрічку. Керівництво облдержадміністрації та облради почало поволі входити з “білого дому”. Складалось враження, що ніхто з бюрократів не вірить про ймовірну загрозу. Голова облдержадміністрації прокоментував, що повідомили з електронних російських поштових серверів.

Виникало логічне питання: чому служби діяли немов мокре горить. Рятувальники ходили в розвалочку та усміхалися. Помітно було неозброїним оком, що в служб не має нормального плану на такі випадки ( і це при тому, що наш “білий дім” кремлівські прихвостні псевдомінують не раз). А не дай Боже, колись станеться справжнє лихо? На кого спишуть свою безвідповідальність?

Дрібних клерків облдержадміністрації вигнали на вулицю на пів години раніше, від керівництва. Чинуші розповідали, що їм було сказано нікуди не розходитись. Мовляв за годину назад на роботу. Ключі від всіх кабінетів вони змушені були залишити в дверях. Лише “секретки” мали право закрити службові приміщення.

Рятувальники не вірили у ймовірний теракт, тому навіть не перегородили вулицю Крушельницької. Здивовані водії та пасажири маршруток не могли второпати з приводу чого стільки зібралось людей біля пам’ятника Степана Бандері, але повернулись до постаменту лідера націоналістів задом. Коли перехожі взнавали, що це чиновники залишились без роботи, піджартовували, що хоч на годину на Тернопільщині легше стало жити.

4Губернатор Степан Барна, перекинувшись кількома фразами з пресою, помітив одного з найавторитетніших економістів Тернопільщини Володимира Чубатого.

7-Йдемте десь на каву, порадимось,- запропонував Степан Степанович колишньому однопартійцю по обласній раді. Може ви щось мудре мені підкажете,- щиро і без пафосу сказав Барна Чубатому. Володимир Євгенович не відмовився, оскільки вже більше десятиліття спілкується з нинішнім губернатором, може його розкритикувати в пух і прах, запропонувати кращі ідеї і юний політик погоджувався з племінником Ярослава Стецька.

8Немов на шпацір, пройшли під руки перші заступники -однопартіці Деревляний і Крисак. Побачивши пресу щирий Іван Кримак хотів привітатися, але злопамятний Василь Деревляний потягнув за собою “в обхід” підлеглого партійця.

9На сходах білого дому можна було побачити майданівця Варакуту, який мило бесідував з регіоналом Бабійчуком, “покривав” з будівлі і Юрій Юрик, який нещодавно став гуманітарним заступником.
З чиновницькою братією залишився стояти лише Боярський, але не москальський Міша, а колишній шумський регіонал, а нині славний депутат-бютівець Вадим Боярський.

ternopil_016

У Шумську підприємець зливає фекалії на територію дитячого садочка

У Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського виявлено втрат на суму 135 тисяч гривень