У волейбол грають не лише свободівці, але тернопільські податківці і митники

Поділитися

Торік в липні з Тернополя з почестями провели воювати керівника  обласної “Свободи” Володимира Стаюру. Він записався в партійний батальйон “Січ”. Як згодом виявилось, політик разом із “грізним” свободівським воїнством вправлялося … у грі в волейбол! Над тягнибоківцями тоді потішалось вся Західна Україна. Стаюра тоді “спалився”, бо не здогадався закрити писка балаклавою, як інші гравці команди.

stajura1

 

Волейбольну славу шукають тернопільські фіскали. 20 лютого в місті Кам`янець-Подільський з нагоди Міжнародного дня волейболу, коли розстріляли Небесну сотню на майдані, відбувся товариський турнір між командами податківців Тернопільської, Хмельницької та Вінницької областей. Боротьба за перемогу була досить напруженою, усі учасники команд були добре підготовлені, тож результат змагань не брався прогнозувати ніхто. Тут шанси на успіх залежали не лише від майстерності кожного спортсмена, а й від згуртованості команди.
У товариських змаганнях з волейболу перше місце посіла збірна команда Головного управління ДФС у Тернопільській області та Тернопільської митниці ДФС, в складі якої були: Андрій Вегера, Валерій Горошко, Олег Гуменюк, Ігор Ямнюк, Павло Стародуб, Галина Буряк, Юрій Черечин, Андрій Хом’як, Тарас Гутик та Іван Стець. Переможці отримали грамоту, пам’ятний кубок та чимало задоволення і позитивних емоцій, пише відділ комунікацій Головного управління ДФС у Тернопільській області.

Цікаво, коли від роботи цих служб отримають “чимало задоволення і позитивних емоцій” пересічні тернополяни, які мордуються щомісяця у цих горе-організаціях… Лише дорогі ремонти радують там око. А за які заслуги перед українцями працюють у такому комфортному середовищі податківці – наразі загадка…

voleybol podatkova

Хто-хто стажується в “Теремку” у Гусятині?

На Тернопільщині шукають начальників автозаправних комплексів