Як заробити на хобі

Поділитися

chortkivМайстер з виготовлення ляльок Тільд Оксана Ободяк завітала до Чортківського райцентру зайнятості, аби взяти участь у черговому засіданні клубу для молоді «Шлях до успіху» на тему: «Як заробити на хобі, або хенд-мейд як спосіб життя».
– Виготовлення ляльки Тільди – процес цікавий, – сказала пані Оксана. – Ці іграшки не терплять неохайності. Для того, щоб створити їх, необхідна посидючість, акуратність і, звичайно, любов до справи. Тільда – не просто непропорційна дівчинка в романтичному платтячку, це – майже одухотворений персонаж із впізнаваною зовнішністю, зі своїм характером і стилем. Особливість іграшок – відсутність ротика. Пояснень цьому багато, але найперше те, що ляльці без рота можна передати будь-який настрій. Можна подумати, що вона весела, а чи сумує (все залежить від настрою людини, яка бере її до рук). А той, хто творить цю іграшку, відволікається від негараздів, поборює стреси. Крім того, така творча робота непогано оплачується.
Захопившись виготовленням ляльок, Оксана Ободяк зуміла перетворити хобі на щоденну працю, яка приносить їй і максимум задоволення, і гроші. Нині лік витворам майстрині давно пішов на сотні, а її ляльки «мешкають» не лише в Україні, а й у Європі.
Безробітна молодь, яка прийшла на захід, долучилася до майстер-класу з виготовлення ляльки Тільди. Молоді люди також обговорили можливості використання особистих креативних ідей та творчості у професійному становленні, дискутували щодо того, як досягти кар’єрного росту.

chortkiv

Поступок азербайджанского миллиардера удивил всю Турцию

Реаліті-шоу під назвою “Відставка прем’єр-міністра” (відео)