Звернення керівника хабарників Тернопільщини

Поділитися

DSC_017515-07-03-1435925341Звернення прокурора області Олександра Мартинюка до жителів області

Шановні жителі Тернопільщини!
У Тернопільській області останнім часом почастішали випади, коли адвокати з метою отримання неправомірної вигоди вводять громадян в оману та схиляють до надання грошових коштів нібито для передачі працівникам органів прокуратури області для вирішення тих чи інших питань, пов’язаних з розслідуванням кримінальних проваджень (від редакції: та не беріть і давати не будуть!)

Внаслідок таких дій непоодинокими є випадки, коли працівники новоствореного НАБУ в рамках розслідування кримінальних проваджень за заявами громадян про вимагання неправомірної вигоди перевіряють причетність до вчинення такого роду дій працівників прокуратури (від редакції: ОЙ НЕДОПРАЦЬОВУЮТЬ ПО ПРОКУРАТУРІ! ЩОДНЯ МОЖНА ПРОВІРЯТИ ВАШИХ МОРДАТИХ ПІДЛЕГЛИХ).

Зокрема, нещодавно такі слідчі дії проводилися працівниками НАБУ у Козівському відділі Теребовлянської місцевої прокуратури, а вчора – такі події мали місце в Тернопільській місцевій прокуратурі та прокуратурі Тернопільської області.
Такі дії вищевказаних псевдо шахраїв підривають імідж та авторитет прокуратури ( від редакції: ЯКИЙ АВТОРИТЕТ? НА КОЛІНАХ ТРЕБА ПРОСИТИ ВИБАЧЕННЯ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ ЗА ТЕ, ЩО ПРИГРІВ ТАКИХ ЗАСТУПНИКІВ І НАПИСАТИ ЗАЯВУ НА ЗВІЛЬНЕННЯ ЯК МІНІМУМ) як державного правоохоронного органу.
Тому звертаюся до всіх жителів області невідкладно повідомляти про відомі Вам такі факти, а також про факти вчинення будь-яких інших протиправних дій. Для оперативного реагування на факти корупції та інші ганебні вчинки в прокуратурі Тернопільської області продовжує функціонувати «телефон довіри» управління внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури України (0352) 52-30-84. Окрім того, діє “Електронна пошта довіри”: korrupcia.ternopil.@gp.gov.ua.
Вказані заходи спрямовані на залучення громадськості до виявлення будь-яких протиправних дій, а також, щоб кожний, хто вчинив корупційне правопорушення був притягнутий до встановленої законом відповідальності.

Прокурор Тернопільської області
Олександр Мартинюк

У Тернополі затримали на хабарі двох поліцейських (фото)

На Донецькому напрямку найгарячіше біля Горлівки