Ахметов навчить тернопільських селян знімати кіно

Поділитися

csm_copter_2_0a2a22f3f4В агрохолдингу «МРІЯ», який після банкрутства родини Івана Гути і призначення правої руки Ріната Ахмєтова з аграрних питань Саймона Чернявського генеральним директором, почалися запроваджувати різноманітні новації. Нещодавно в агрохолдингу вирішили, що будуть стежити за проведенням сільськогосподарських робіт на полях за допомогою безпілотника. За словами операційного директора Компанії Віктора Кухарчука, прилад, відомий також як дрон та квадрокоптер, придбали з декількох причин.

«По-перше, щоб отримувати максимум інформації про роботи, що проводяться на полях, оглядаючи їх з висоти 200 і більше метрів. Пристрій оснащений хорошою камерою з високою роздільною здатністю – таким чином, можна побачити найдрібніші проблеми, допущені при роботі на полях. По-друге, і це основна мета, чому ми купили безпілотник, – за його допомогою будемо навчати співробітників, монтуючи документальні фільми про правильну організацію робіт на полях», – розповів Віктор Кухарчук.

За словами операційного директора, перші відеоуроки для працівників Компанії з’являться вже до кінця року. Під час зйомок навчальних відео усі роботи на полях будуть вибудовувати з гранично чіткою логістикою. Фільмуватимуть кожну операцію.

«Інформація, отримана завдяки дрону, допомагає навчити, як правильно обробляти землю, обприскувати, готувати ґрунт, вносити добрива, сіяти і збирати врожай. Пристрій дозволяє побачити поле з великого радіусу та розпізнати основні проблеми, допущені при його обробці. В результаті, операції, які ми проводимо в полях, будуть направлені на максимально ефективний результат для “МРІЇ”», – наголосив Віктор Кухарчук.

Він також зазначив, що застосування квадрокоптера економічно виправдане, адже кожна неправильно проведена операція обходиться в рази дорожче.

Радник Авакова попався першим патрульній поліції Тернополя

Олігархам не потрібен сильний прем’єр