На Тернопільщині перекрили дорогу

Поділитися

Сьогодні жителі сіл Прошова ,Смолянка , Скоморохи перекрили шосе Тернопіль-Чернівці біля зупинки “М*ясокомбінат” у такий спосіб висловлюючи своє обурення рішенням судді Подлісної ,яка всупереч здоровому глузду прийняла рішення на користь перевізника п. Янковського В.Т не враховуючи скарги та думку громади та районної деж.адміністрації . Люди та чиновники не можуть зрозуміти чим керувалася пані Подлісна приймаючи своє рішення . Але допоки вона ніжилася із 9.00 у своєму теплому суддівському кріслі мешканці сіл із 8.00 ранку заблокували трасу під*їзду та виїзду із Тернополя створивши багатокілометрові затори . А саме цікаво,що владі плювати на проблеми та скарги людей, із 8.00 ранку до 10 .00 так ні чиновники,ні слуги народу не приїхали до людей ,щоб згладити напругу ,яка почала наростати між протестуючими та водіями , що більше години застрягли у заторах . Не барське це діло пану Степану Барні приїхати до людей ,щоб владнати ситуацію . Поліція теж не може вирішити проблемну ситуацію ,та стала заручником суддівського рішення ,яке спровокувало протест. Подейкують що перевізник пан Янковський спів мешкає із суддею Збаразького районного суду, тому і приймаються усі справи у його користь. Недарма кажуть -що кохання це велика сила. Громада трьох сіл проти перевізника ,а він один проти громади та залишається завжди правий .
Людям залишається миритися із суддівським свавіллям,та свавіллям влади тому любе відстоювання своїх Конституційних прав буде розцінено як сепаратизм ,та ще улюблений вираз високопосадовців , який дуже поширений в Україні що усі люди, які обурені та невдоволені протиправними діями влади -це агенти Кремля!

Знай Правду

Декомунізувати назви вулиць Тернополя хочуть жителі файного

У Чортківській районній раді корупційний скандал: 30 тисяч доларів за пропихання питання продажу кінотеатру в центрі міста