Онука Сталіна збурила російській Інтернет

Поділитися

80a3330-krisНезвичний для пересічного росіянина вигляд онучки Сталіна, яка мешкає у США, викликав подив і навіть обурення в мережі.

Російські видання узялися активно писати про 42-річну Кріс Еванс, яка є дитиною єдиної доньки радянського вождя Світлани Аллілуєвої.

Найбільше здивування викликав вигляд Кріс та опубліковані у її Facebook фото – на них вона позує у порваних колготках та з іграшковим автоматом.”Знімки з’явилися в мережі ще в березні минулого року, але російські блогери звернули на них увагу лише зараз. Одні користувачі Інтернету одразу ж облаяли Кріс Еванс за її непристойний вигляд, а інші навпаки – похвалили американку за відсутність комплексів і незвичайний погляд на світ”, – пише “Комсомольская правда”.Кріс Еванс (її ім’я при народженні Ольга Пітерс) – дочка Світлани Аллілуєвої від п’ятого шлюбу. У 1966-му році єдина дочка Йосипа Сталіна емігрувала з СРСР до США, де познайомилася з американським архітектором Вільямом Пітерсом. Їх шлюб тривав всього два роки, але в ньому встигла народитися дитина.

b34dc00-kris2Онука Сталіна живе в Портленді і має свій магазин, де торгують одягом і антикваріатом. А от свого діда Кріс обговорювати не любить.”Для мене Сталін був одним з трьох людей на фото, які виграли Другу світову війну: Черчилль, Рузвельт і він! Тоді мама попросила мене сісти і уважно вислухати її. Так я дізналася про його злочини…” – якось поділилася з журналістами Еванс.

Фото з Facebook Кріс Еванс

tabloid.pravda.com.ua

a07d5b9-kris1

Барселона – Арсенал 3:1

У громадську раду при облдержадміністрації набирають 35 повій за конкурсом