Працівників Управління поліції охорони в Тернопільській області вчили по-європейськи спілкуватися з журналістами

Поділитися

MVS_9144Особовий склад поліції охорони опановував мистецтво розмови з четвертою владою – журналістами. Лекцію для правоохоронців читала директор місцевої телекомпанії “TV-4” Юлія Винокур.

Поліцейські охорони отримали можливість удосконалити практичні навички спілкування з журналістами, краще зрозуміти специфіку їх роботи, розширити знання у сфері законодавства, що регламентує відносини правоохоронців з журналістами.

«Ми розуміємо, що завдяки роботі журналістів мешканці нашої області отримують об’єктивну інформацію про роботу правоохоронних органів. Тому ми намагаємося співпрацювати зі ЗМІ надаючи необхідну інформацію, беремо участь у прямих ефірах, круглих столах, прес-конференціях. Ми відкриті до спілкування, прагнемо удосконалювати наші знання та охоче навчаємося новому», – у вступному слові зазначив начальник Управління поліції охорони Олег Іващенко.

Корисною та цікавою інформацією поділилася з поліцейськими охорони людина з довголітнім та багатим досвідом роботи, директор телеканалу ТВ-4, ведуча Юлія Винокур. Саме завдяки її візиту працівники Управління поліції охорони навчилися як налагоджувати прозорі та ефективні відносини з журналістами, як уникати конфліктів та правильно надавати інформацію.

Учасники заходу отримали ексклюзивні рекомендації зі змісту мови, зовнішнього вигляду, специфіки спілкування та поведінки перед камерою. На завершення Юлія Миколаївна провела короткий майстер-клас ефективного спілкування із журналістами.

«Дуже приємно, що керівництво Управління поліції охорони в Тернопільській області проводить такі заняття з працівниками, адже співпраця з засобами масової інформації надзвичайно актуальне питання сьогодення, що безпосередньо впливає на рівень довіри населення до правоохоронних органів», – зазначила Юлія Винокур.

Телекомпанія “TV-4” уже багато років співпрацює з правоохоронцями краю. Тому саме взаємодопомога та хороші стосунки, переконана Юлія Винокур, один з елементів подачі достовірної та оперативної інформації мешканцям Тернопільщини.

MVS_9156

Наскільки виконують свої обіцянки забудовники Тернополя?

Казино «Вулкан»: заходить, играть, выигрывать!