У Гусятині побудують сміттєвий завод

Поділитися

2011062611549edit2У Гусятині намагаються побудувати сміттєвий завод та звозити до нас відходи із всієї Тернопільської та сусідніх областей

Без врахування думки громади Гусятина, без проведення Громадських слухань, порушуючи Генеральний план забудови селища Гусятин, переважна більшість депутатів Гусятинської селищної ради на чолі з мером Михайлом Левицьким, 23 лютого 2016 року надали дозвіл на виготовлення плану детального планування території для забудови переробної лінії твердих побутових відходів для компанії «Tehnix». «Гості» хочуть переробляти сотні тонн сміття на добу, а з Гусятина вивозиться лише до п’яти. Де візьметься решта? Відповідь – із переповнених звалищ всього Тернопілля та інших областей. Під виглядом ввезення побутових відходів з інших населених пунктів будуть завозитися токсичні відходи, які потребують відповідних умов утилізації.

Від пропозиції цієї компанії по такому «покращенню їхнього життя» вже відмовилися влада і жителі Херсонської та Полтавської областей.

Справедливо кажуть, що «немає такого злочину, на який не пішов би капітал заради 300% наживи». «Ділки від сміття» хочуть отримувати свої надприбутки за рахунок знищення екології нашого краю, нашого здоров’я та майбутнього наших дітей! Місто-курорт, яким повинен стати повноцінно Гусятин, не може приймати сміття та токсичні відходи із всієї округи!!!

«Вони» ПОЇДУТЬ, а Нам ТУТ ЖИТИ!

Гусятин – чисте місто! НІ – «сміттєвому заводу»! Геть запроданців з мерії!

Ініціативна група небайдужих громадян

На Маріуполь вареники і домашні смаколики з Тернополя

“Антикорупційний форум” Михайла Саакашвілі Сєвєродонецьку викликав глузування