У Кременці жахлива ситуація напередодні переатестації міліції в поліцію

Поділитися

kremetensГромадські активісти Кременеччини звернулись до редакції тернопільської інтернет-газети “Про все” з повідомленням, яке викликало шок. Зважаючи на актуальність теми люстрації, переатестації поліції, ми вирішили оприлюднити дану інформацію, щоб отримати в коментарях підтвердженням усьому нижческазаному серед простих кременчан – наших читачів, або спростування: “Нас, громадських активістів Кременеччини на передодні атестування наших правоохоронних органів, тобто праівників поліції про яких хочеться трошки розповісти, про цей корупційний клан.
Коли призначили начальником ще міліції Галевича Володимира, в нього були заступники, по кримінальній, громадській міліції та слідство. зам по криміналу Парфемчук Роман зам громадській безпеці Козубський Володимир, 1-й зам Собчук Артур, по екномічних злочинах закріплений Ліснічук Володимир. А тепер трішки про них: Парфемчук взяв на себе “кришувати” брати “хабарі” із валютчиків, СТО, металобрухт, казіно, гральний бізнес, і що головне “наркотичні трафіки” їх перевозки. Козубський ринок, спірт, горілку, сигарети та інше. Слідство зрозуміло, це торгівля кримінальними провадженнями. Бороць із економічною злочинністю Ліснічук, весь решта бізнес, підприємці, ліси, карєри, землі, пилорами, магазини, гральний бізнес, ринки, спірт сигарети надра.
І ось, наступає та мить що міліція переходить в поліцію, і тут Галевич, бачить що ситуація критична служби не зрозуміло які посприяли тому що клан хтось починає зливати, і приймається рішення: Парфемчук на міське відділення поліції м.Тернопіль, а Козубський на Ланівці. І тепер всі обов’язки, які виконували зааступники, перейшли до Галевича і Ліснічука, який закрпілений від Тернополя за Кременецьким районом. Крім того, вданий час працівники ДАІ і їх новий начальник Валецький Віталій перейшли під керівництво Галевича.

Трішки про нач. ДАІ району, ну в принципі тут нема що писати адже Віталій ще себе зарекомендував коли працював в супроводі, де їздив по області і зупиняв машини з лісом, червоним каменем і ви самі це розумієте, які хабарі отримував останій, чим допоміг батькам закінчити будівництво розважального комплексу.
В даний час в місті розвивається гральний бізнес, який кришує як нам стало відомо прізвище Ліснічук, який також має бізнес, де отримує відгодівельний комплекс по вирощуванню ВРХ, викачка фекалій, маршрутне таксі, оброблення земель без жодних документів.
І тому хочеться щоб така структура як НАБУ, яка була м.Тернопіль приїхала в Кременець, в якому панує повне безвладдя зі сторони правоохоронців, і звичайно ми хочемо бути членами атестаційної комісії, щоб не допустити подальшої роботи таких осіб – хабарників які були вище перелічені.

В сусідніх областях наші побратими будучи членами атестаційних комісій звільнияли ряд перевертнів в пагонах таких як ДАІ, та працівників із економічними злочинами.

Богдан,

pavlyukevich-1980@mail.ru

Головний еколог Тернопільщини Орест Сінгалевич: одною рибою можна розплатитися за два гектари орендованого ставу

У Тернополі за 2 роки люстровано всього 8 осіб