У Тернополі дівчина-патрульна перебувала за кермом у стані наркотичного сп’яніння

Поділитися

214819У Тернополі дівчина-патрульна в робочий час перебувала за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє місцевий сайт “20 хвилин” з посиланням на джерело.

У патрульній поліції з цього приводу повідомили, що поки патрульну відсторонено від виконання службових обов’язків.

“Її затримали близько 17:00. Вона перебувала “під кайфом”. Мала зброю. Була при виконанні службових обов’язків і за кермом патрульної автівки. Наскільки знаю, оформляли її співробітники відділу внутрішньої безпеки та управління по боротьбі з наркозлочинністю Головного управління поліції”, – повідомило джерело.

Згідно з повідомленням, патрульну направили до наркодиспансеру, де медики підтвердили, що вона знаходиться під дією амфетаміну.

“Висновок наркологів: гостра наркотична інтоксикація, утруднена. Наркотичне сп’яніння. Отримавши ці факти, журналісти звернулися до керівництва патрульної поліції міста, щоб підтвердили або спростували дану інформацію”, – зазначили в повідомленні.

Водночас прес-служба патрульної поліції в Тернополі у Facebook повідомляє, що за ініціативою начальника Управління патрульної поліції Тернополя Володимира Струка відбулася перевірка інспекторів на стан наркотичного сп’яніння.

“Її провели спільно з управлінням внутрішньої безпеки. В одного із патрульних попередня проба показала позитивний результат. Тому його доправили до обласного наркологічногой диспансеру на дообстеження. Зараз патрульного відсторонено від виконання службових обов’язків, проводиться перевірка”, – сказано в повідомленні.

Того ж дня “20 хвилин” стало відомо від джерела, близького до правоохоронних структур, що на порушницю складено адмінпротокол за ст. 130 Кодексу про адмінпорушення за кермування в стані наркотичного сп’яніння.

Протокол вже нібито спрямовано до Тернопільського міськрайсуду.

Міноборони розбирається, чому українсько-американські навчання проходили в природному заповіднику “Медобори” у Тернопільській області

15 квітня у Тернополі відкриється виставка генія сучасності Івана Марчука