Вантажний транспорт з Росії перетинав Тернопільську область законно?

Поділитися

У інтернет-мережі з’явилися фотографії та відео, як трасою через Козівський район у напрямку райцентру Бережани проїжджали десятки вантажівок з російськими номерами. Мешканці області спрведливо обурювалися, яким чином автівки потрапили на територію Тернопільської області.

 Як повідомив заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП Національної поліції України в Тернопільській області Олег Турлай, вантажний транспорт перетинав Тернопільську область відповідно до домовленостей щодо транзиту російського вантажного автотранспорту територією України. ЩО ЗА ДОМОВЛЕНОСТІ? МІЖ КИМ? ЩО ВЕЗЛИ? ЖОДНОГО ПОЯСНЕННЯ.

Одна із ганебних умов – супровід українських поліцейських. ЦЕ, ЩОБ ЗАХИЩАТИ ВІД СВОГО НАРОДУ МАЙНО ЗАГАРБНИКІВ?

12 російських вантажівок на кордоні Рівненської області зустрів екіпаж працівників тернопільської дорожньо-патрульної служби. Правоохоронці супроводжували транспорт на Івано-Франківщину. Далі вантажівки попрямували в напрямку Закарпаття – до кордону, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Друзі надіслали мені відео з смт Козова,що на Тернопільщині. Колона з 50 російських вантажівок в об’їзд Львова прямують до кордону через місто Стрий.

Опубліковано Олегом Любінським 9 березень 2016 р.

Розпочався збір підписів за висунення Савченко на Нобелівську премію миру

Пряма трансляція з присяги тернопільської поліції