LOBODA. Весняний клубний тур «Пора домой»!

Поділитися

LO_Afisha_ТернопольЦієї весни LOBODA знову відправляється в клубний тур містами України.
Шлях творчої людини – це лабіринт. Тисячі доріг, що залишились позаду, сотні подоланих кордонів, нескінченність злітної смуги, по якій одним судилося злетіти, а інші, не встигнувши набрати висоту, стрімко падають вниз. Життя артиста – це шлях випробувань – оплесками, скандалами, чутками, грошима, заздрістю і знайти єдиний вихід, який веде до світла, до світла народної любові – це і є дорога додому. Сенс життя того, хто стоїть в світлі рампи на священній сцені – знайти себе самого в очах тих, хто сидить по той бік.
LOBODA – це яскраве незабутнє шоу, скажена енергетика, палаючі очі, харизма в кожному русі, в кожному погляді. Її концерти – це емоційне напруження в кращих традиціях культових рок-артистів, коли виконавець не тільки співає, він живе і вмирає в кожній пісні.
LOBODA, з властивою їй безстрашністю створила шоу, в якому зібрала всі трофеї свого складного творчого шляху і оголила власну душу перед слухачем в своїх драматичних композиціях, які стали абсолютною несподіванкою навіть для найвідданіших шанувальників.
Миттєво її глибокі, дуже особисті композиції стали гімнами мільйонів жінок, і як і раніше займають перші позиції музичних чартів.
Сьогодні її музика – це нескінченний калейдоскоп емоцій, радощів і втрат. Це любов на межі, смерть на кінчиках пальців, це біг по гострому склу босими ступнями, це тонка іронія і відвертий сміх в обличчя забобонам. Харизматична та справжня вона продовжує говорити на теми, на які не прийнято давати інтерв’ю, які не звучать з телеекранів. Вона не визнає табу і ламає стереотипи. Вона співає для всіх, але в той же час кожен слухач залишається з нею наодинці, віддаючись потужному потоку її енергії, стаючи краще, знаходячи себе. Повертаючись додому.

Внаслідок обвалу землі в котловані загинув тернополянин

У Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні виявлено втрат на суму 119 тис. гривень