Внаслідок обвалу землі в котловані загинув тернополянин

Поділитися

24f43b76e2fccbaf16000e984daf7108fef76585Внаслідок обвалу землі в котловані на вул. Поліській загинув житель Тернополя. Про це повідомили в прес-службі ДСНС України у Тернопільській обаласті.

Вчора, 11 квітня, о 17:22 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що на вул. Поліській, обласного центру, при проведенні земляних робіт людину засипало землею.

Як було встановлено, постраждалий, житель м.Тернопіль, 1956 року народження, працював у котловані, на глибині близько 4 м від поверхні. Внаслідок зсуву ґрунту чоловіка повністю засипало землею та щебенем. Окрім того, через прорив каналізації, крізь товщу землі в траншею ринула вода.

За допомогою підручних засобів (лопат та відер), спеціального обладнання (рятувальних мотузок, пожежних драбин) та екскаватора марки САТ рятувальники близько 1,5 год. проводили роботу щоб відкопати людину, розчищали завали землі та щебеню й вичерпували воду, що стрімко прибувала.

Чоловіка врятувати не вдалось — о 18:56 його тіло, без ознак життя, було піднято на поверхню.

Обставини події встановлюють працівники Національної поліції.

Україна чекає на тебе

LOBODA. Весняний клубний тур «Пора домой»!