У комунальному підприємстві електромереж зовнішнього освітлення “Тернопільміськсвітло” виявлено втрат на мільйон гривень

Поділитися

svitloПорушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 1017 тис. гривень виявили фахівці Державної фінансової інспекції в Тернопільській області під час ревізії Комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло».

Зокрема, встановлено, що внаслідок завищення підприємством вартості робіт з утримання зовнішніх електромереж та вуличного освітлення                           м. Тернополя, в ревізійному періоді з міського бюджету йому зайво виділено           826  тис.гривень. Незаконні витрати на оплату праці з нарахуваннями, оплату неотриманих товарів і послуг склали 32 тис гривень.

Окрім того, від виконання робіт, не передбачених договором, не проведення претензійно-позовної роботи та втрати боржника у зобов’язанні  підприємством втрачено доходів на суму майже 156 тис.гривень.

Вжитими в ході ревізії заходами забезпечено відшкодування більше           861 тис.гривень.

За допущення фінансових порушень 5 посадових осіб притягнуто до  адміністративної відповідальності.

Матеріали  ревізії  передано правоохоронним органам, повідомили “Про все” у прес-службаі Держфінінспекції в Тернопільській області

Старі професії, “золоті” флешки: тернопільські студенти досліджують бюджет області

На Тернопільщині горіло в Горинці, Жолобках та Устечку