На Тернопільщині горіло в Горинці, Жолобках та Устечку

Поділитися

vogon23 квітня о 15:16 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави у селі Горинка Кременецького району. Вогнем знищено суху траву на площі 100 м.кв. м. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Загорання ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

24 квітня о 10:56 надійшо повідомлення про пожежу у житловому будинку у селі Жолобки Шумського району. Вогнем знищено покрівлю на площі 84 м кв., та пошкоджено перекриття на площі 30 м. кв. Загорання ліквідовано черговим караулом 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 1 будівлю.

24 квітня о 21:20 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу в недіючому металевому ангарі у селі Яргорів Монастирського району. Вогонь знищив 1 т грубих кормів та пошкодив металеву обшивку ангару. Загорання ліквідовано черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

23 квітня о 21:26 надійшло повідомлення про пожежу піднавісу з дровами у місті Монастириська на вулиці Горіховій. Завдяки організованим діям фахівців Служби порятунку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління загорання було ліквідовано.

24 квітня о 10:37 виникла пожежа сміття на відкритій території у місті Тернопіль на вулиці Гайова. Вогнем знищено сміття на площі 10 м кв. Загорання ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.
Цього ж дня о 13:12 пожежу сухої трави у місті Кременець на вулиці Осовиця було ліквідовано бійцями 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 13:53 надійшло повідомлення про пожежу квартири у місті Кременець на вулиці Шевченка. Вогнем знищено 1 м кв. перекриття, речі домашнього вжитку та пошкоджено внутрішнє оздоблення кімнати. Загорання ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 18:14 виникла пожежа в господарській будівлі у селі Устечко Заліщицького району. Вогнем знищено покриття і покрівлю на площі 36 м кв. та 100 кг соломи. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання.

У комунальному підприємстві електромереж зовнішнього освітлення “Тернопільміськсвітло” виявлено втрат на мільйон гривень

Заробітчан з Португалії, Іспанії, Італії, Польщі, Чехії мають за лохів?