У Тернополі проблема корупції сягнула 70%

Поділитися

1392651089_ua_dorogu copyВ Україні було проведено муніципальне опитування Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту.
Дані були зібрані у 24 містах України (Київ та усі обласні центри; у Донецькій області – Маріуполь, у Луганській – Сєвєродонецьк) 20 січня – 8 лютого 2016 року за допомогою face-to-face інтерв’ю на дому у респондентів.
Загальна вибірка: 19,200 інтерв’ю (по 800 у кожному місті). Цільова аудиторія – постійні жителі України віком від 18 років і старше. Вибірка є репрезентативною для населення міст по віку і статі. Для забезпечення репрезентативності вибірка була розподілена у відповідності із поділом міст Центральною виборчою комісією на виборчі округи.

nadal copy Охоплені щонайменше 50 дільниць (50 попередньо відібраних точок) у кожному місті. Вони були обрані випадковим чином, відповідно до конкретного кроку. Для процедури відбору респондентів були використані випадковий маршрут і правило дня народження.
Для довідки: попереднє муніципальне опитування проводилось у 22 містах 2-20 березня 2015, загалом було опитано 17,600 респондентів.
Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%.
Досяжність респондентів у середньому склала 62,8%.
Сума відсотків відповідей у графіках та діаграмах може не дорівнювати 100% через округлення.
Опитування було профінансовано Урядом Канади.

В управлінні культури і мистецтв Тернопільської міської ради виявлено фінансових порушень на суму 800 тис. гривень

У Тернопільській області проведено антитерористичне навчання на об’єктах залізничної інфраструктури