Кілька аварій з травмованими зареєстрували правоохоронці 20 травня на дорогах Тернопільщини

Поділитися

О 13:27 в Тернопільський відділ поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря травмпункту про те, що до них по допомогу із закритою травмою колінного суглобу звернулася мешканка обласного центру, 1992 року народження.

Травми дівчина отримала в результаті ДТП на Злуки, неподалік розважального закладу. Як встановили поліцейські, того дня близько 5:30 водій автомобіля притиснув до бордюра ногу потерпілій. Тернополянку не госпіталізовували. Правоохоронці встановлюють власника авто.

На Збаражчині до лікарні із струсом головного мозку, ссаднами обличчя та травмами коліна звернулося двоє жителів району. Травми вони отримали в аварії. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, близько 23:00 ще 19 травня в смт. Вишнівець водій автомобіля “ВАЗ-2101” не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги і зіткнувся із бетонною клумбою. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одна автопригода з потерпілими трапилася у Збаразькому районі 20 травня. На автодорозі Збараж-Ланівці, неподалік села Синява, водій автомобіля “ЗАЗ-Славута” не впорався з керуванням і автівка з’їхала в кювет та перекинулася. В результаті – двох пасажирів з травмами доправили до місцевого травмпункту. Після надання меддопомоги їх відпустили.

На Монастирищині в селі Комарівка автомобіль марки “Сітроен” зіткнувся із скутером “Вайпер. Кермувальник та пасажир мототранспорту за меддопомогою звернулися до лікарні.

Причини усіх аварій встановить слідство.

Судді, прокурори – з ким “чаює” нардеп Грановський?

У Почаєві поліцейському зламали ніс