Пасодобль навколо розмови Євгена Філя і впійманого на хабарі медика Ігоря Вардинця триває

Поділитися


На останній сесії Тернопільської облради т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол виступив із інформацією про розмову Євгена Філя з підозрюваним (як вдалось з’ясувати з неофіційних джерел -з медиком Ігорем Вардинцем, якого підозрюють у отриманні хабара. Отримував він той хабар чи ні – ще встановлює слідство. Але точно відомо, що Ігор Вардинець “прославився” тим, що ще у 2012 році його “впіймали за руку” авторитетні журналісти-розслідувачі за закупілю за завищеною ціною пального для комунального закладу Тернопільської райради «Тернопільське районне територіальне медичне об’єднання»

Окрім того, козацький генерал Вардинець відомий тим, що орендував для службових потреб свій приватний джип.

Якого милого “тусувався” націоналіст Філь з далеко не бездоганним “козацьким генералом” – питання відкрите. Якщо лише справа у банальному бізнесовому зацікавленні пана Євгена збути патріотичну атрибутику, то це викликає як мінімум здивування.

Сьогодні начальнику “поліції” Богомолу прийшла “атвєтка” від волонтерів, політиків та інших діячів- Євген Філь провів прес-конференцію. У її ході він поділився власними роздумами щодо цієї ситуації. Також це зробили й інші учасники. Не беремось судити їхні слова, бо до деяких з них є чимало питань. Хто бажає – може поділитися своїми думками на заяви політиків у коментарях під цією заміткою.

Про що йшлося на прес-конференції? Нібито Богомол “змонтував” різні розмови, що Філя давно знають і він класний патріот, комісія їхня ніяк не може вплинути на розслідування справи про хабарництво, що головний міліціонер області, який став поліцейським має вибачитися, що буде створена заява, яку підпишуть патріоти, а хто ні – той (лайку вибирайте на свій розсуд). І взагалі Богомол порушив конституційні права Філя.

Як буде розвиватися справа далі – ми інформуватимемо ( що скаже у відповідь Богомол, якщо не має розуму, що вирішить комісія облради, яке рішення приймуть на сесії і т.п.)

До речі

Пасодо́бль (ісп. Paso Doble «подвійний крок») — іспанський танець, що імітує рухи, які відбуваються під час кориди. Частково пасодобль заснований на бою биків. Загалом увесь набір рухів можна інтерпретувати як бій матадора з биком.

Довідка

У квітні 2015 року правоохоронці викрили протиправну діяльність керівника медзакладу Ігоря Вардинця, який нібито вимагав та отримав від підприємця 200 тис. грн. хабара за продовження договору оренди на аптечне приміщення.

Під колеса авто потрапив 12-річний школяр

І знову про дешевий мед: злодій-продавець обікрав тернополянина