Будьте обережні – шахрай

Поділитися

BpvdI9_BPeYДо уваги! Особливо волонтерів.
Це – Слава Донгузов. Цей юнак, який говорить, що він родом з Москви і переслідуваний в Росії за проукраїнську позицію, насправді не той, за кого себе видає. Він з Іжевську, має декілька сторінок у ФБ, дві – ВКонтакті, “гастролює” Україною (по навчальних центрах добровольчих підрозділів), розказує про себе “казки”, входить у довіру до волонтерів (пише на своїх сторінках у соцмережах, у приватні волонтерам), просить форму, телефон, планшет тощо, або гроші, розказує, що в учебці і от-от відправляється на фронт. При цьому навчатися не хоче, постійно “відкошує”, підготовка нульова, ніколи не був на передовій і воювати не збирається. Обманює також хлопців, з якими служить (в нашому центрі обманом перевів на свій телефон контроль за витратами картки побратима). З нашого підрозділу відрахований за постійну брехню та шахрайство, також узнали, що він дурить волонтерів. До нас, як узнали, за те саме був відрахований з 8 Бату ДУК.
Одна з його сторінок в ФБ https://www.facebook.com/profile.php…, інші також під іменем “Слава Донгузов”. Оновлено: ВКонтакті свої сторінки він спочатку видалив, потім перейменував. Тепер він Слава Алексеев https://vk.com/dnguz
ШАХРАЙСТВО – ЗЛОЧИН, СПЕКУЛЮВАТИ ДОВІРОЮ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ВІДДАЮТЬ ВОЯКАМ ОСТАННЄ ПІД ЧАС ВІЙНИ – ПОДВІЙНИЙ ЗЛОЧИН!
БУДЬТЕ УВАЖНІ!
І ще. Його розшукують багато ошуканих ним людей. Якщо маєте якусь інформацію про нього, зателефонуйте 066-329-3219 друг Бек.

УКРОП | НОВИНИ УКРАЇНИ | АТО

Судді заплатив, а прокурору ні?

Вельс – Північна Ірландія 1:0