Єдина Соборна Україна: Новоайдар, день другий

Поділитися

20-ї річниці прийняття Конституції України присвячується

f.сє13.06.16r001_новый размерМи повідомляли нашим читачам що волонтерська група ГО «Схід та Захід єдині» бере активну участь у заходах що відбуваються на території Луганської, Донецької та Запорізької областей присвячених 20-ї річниці прийняття Конституції України. На 13 червня 2016 року урочистості проходили у місті Новоайдарі. Та з самого ранечку наш екіпаж у складі координатора Василя Конька, Олега Тимошенко, Романа Лотецького здійснив рейс на населений пункт Гірське де бійцям ЗС України, (не буду ж знову з безпекових питаннь вказувати нумерацію зєднання), передали гуманітарну волонтерску допомогу.

У передобідню пору в місті Новоайдар на місцевій сцені розпочались урочистості, виступало дуже багато колективів ну звичайно що і наш земляк пісняр та бард Роман Лотецький, всетаки пісні ветерана Афганської війни жителям прифронтових міст подобаються, і недарма, адже з них до людей промовляє щира солдатська українська душа автора. Від нашої групи до присутніх звернувся Василь Конько. Волонтерська спільнота що бере участь у даних заходах також широка, є представники Донбасу, Львівщини та з інших куточків нашої Соборної України. Окрім представників нашої групи з тернопільського відділення, є наші друзі волонтери земляки Ліля Мусіхіна та Володимир Шерстій. Після урочистого концерту, Львівські волонтери і група «Схід та Захід єдині» від імені учасників акції «Єдина Соборна Україна» разом з радником міністра внутрішніх справ України Іваном Стойком передали до місцевого новоайдарівського дошкільного навчального закладу «Сонечко» волонтерську допомогу. Це ми послухались міського голову Новоайдара Ігоря Шопіна, діточкам потрібна турбота, вони майбутнє соборної України.

Ще у цей день волонерську допомогу від групи «Схід та Захід єдині» отримали розвідники дорогої нам 44-ї артбригади, батальйонів «Збруч» та «Полтава». Оскільки я назвав нумерацію і назву підрозділів до не буду на разі зараз вказувати місця їхньої дислокації . Скажу що шлях все таки був не близький в напрямку в район Старобільська… Бо вернулись ми на місце свого базування пізно ввечері. Завтра в нас будуть нові дороги, знову ж ми бійцям візьмем всього потроху. Чекайте наших репортажів.

f.сє13.06.16r002_новый размер f.сє13.06.16r003_новый размер f.сє13.06.16r005_новый размер f.сє13.06.16r012_новый размер

Ігор Крочак, прес-секретар ГО «Схід та Захід єдині»

14 червня 2016 року

P.S. Як і позавчора найкращі імпровізовані міні концерти виходять прямо таки у хлопців на позиціях, або блок постах, коли Василь Конько каже їм, до вас приїхав ветеран Афганської війни і бард щоб заграти вам авторську пісню – очі бійців засвічуються радістю, і Роман Лотецький перебирає струни своєї гітари… Ну а вже після нього пробую і я донести своє поетичне слово про звитягу предків і нинішніх героїв

Патрульная полиция заломала и душила пешехода за слова “в Украине идет война”

Річниця загибелі Героя