Комедію у конкурсі на посаду директора філармонії в Тернопільській обласній раді виграв Лемішка

Поділитися

biznes-karikatura-08Щойно завершився конкурс на заміщення вакантної посади директора Тернопільської обласної ради. Участь взяли лише двоє учасників – діючий директор пан Лемішка та ще один наївний кандидат. Представники громадських організацій говорили, що про конкурс було мало інформації, що на керівництво такими поважними установами мало б претендувати кілька десятків кандидатів. Проте, дубовий заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний стверджував, що інформацію про конкурс розміщували на сайті облради і в газеті “Свобода”. Проте, що лічильник відвідуваності сайту їхньої організації давно зняли, бо показував 15-20 відвідувань на добу.  Читають сайт організації хіба депутати облради, працівники виконавчого апарату і журналісти. З газетою “Свобода” ще гірше – Деревляний на сленгу Еллочки-людоїдки з “12 стільців” повідомив, що газета “Свобода” – це їхня газета, там було розміщення оголошення. Насправді там вже давним-давно триває роздержавлення ЗМІ. Читають цю газету 90% пенсіонерів, які традиційно передплачують для розпалу грубки. Адекватні люди в Україні давно не читають комунальних і державних газет.

Якщо б інформація про конкурс було дійсно належно поширена, а в обласній раді хотіли підібрати достойних кандидатів, то не було б такої ганьби. Але є одне але. Якщо обрати дійсно справжнього керівника, то він пошле подалі Овчарука, Деревляного і тому подібну партійно-бюрократичну шоблу, коли ті вимагатимуть провести агітаційні концерти за їхніх убогих кандидатів у депутати та злодійкуваті партії і блоки…

У ході засідання конкурсної комісії тривала пряма трансляція в інтернет. Правда, з 30-секундним запізненням. Інколи доходило до казусів. Коли говорить одна людина, а за трибуною інша. Але ще смішніше було слухати коментарі членів президії, які не знали, що мікрофон ловить усю їхню брєдятєну, яку вони “несуть” між собою.

Апогеєм фарсу стало голосування: Лемішку перебрали одноголосно директором. Тепер будуть рекомендувати голові облради підписати відповідні документи.

Сьогодні, о 15 годині 30 хвилин буде така ж комедія з обранням директора тернопільського театру.

 

Війна закінчиться у цьому році?

Гвалтівник неповнолітньої отримав умовний термін і штраф три тисячі гривень