З допомогою судді Франція перемогла Німеччину і у фіналі зіграє з Португалією

Поділитися

grizmanCmypnOoXYAAy53Q.jpg largeЗбірна Німеччини з футболу, яка є діючим чемпіоном світу, не зуміла пробитися до фіналу Євро-2016. У матчі з французами підопічні Йоахіма Льова виглядали у першому таймі надзвичайно переконливо. Здавалось, що французам допомагає лише фарт не програти з великим рахунком. Чемпіонам світу вдавалось майже все: витончені передачі, загострення моментів, прохід у штравну, демонстрація індивідуальної техніки… Не вдавалось лише забити. Що робили у першому таймі французи видовищного складно згадати. Навіть захищались якось “карявенько”. Пайє виконав примітивно штрафний, який не склав жодної загрози Ноєру. Допоміг несподівано господарям турніру італійський суддя Нікола Ріццолі , який і до того явно симпатизував їм по ходу гри. У грі з італійцями рукою в штрафній зіграв Боатенг. Але німці врятувались у надзвичайно складній серії пенальті. Цього разу м’яч потрапив у руку капітану – Швайнштайгеру. Грізманн переграв Ноєра з одинадцятиметрової позначки.

Після перерви на поле вже вийшли надломлені німці. Це було помітно по ходу гри: зникла гострота і точність пасу. А на 72 хвилині після дитячої помилки у своєму штрафному, німців покарав все той же Грізманн.

gerДо кінця матчу було зрозуміло, що німці інерційно атакували. Лише на 93 хвилині чемпіони світу могли скоротити рахунок у матчі, але фортуна цього вечора явно відвернулась від значно сильнішої збірної. І тепер вболівальників очікує фінал Португалія-Франція, де команду Роналду можна сміливо привітати з другим місцем на чемпіонаті Європи.

CmypPwWWgAA8Y9h.jpg large‘dhj

Нові власники «Мрії»: євроінвестори чи банальні злодії?

Тернопільські патрульні виявили автомобіль Honda Accord з підробленим номером кузова