Ти приїдеш на пригодницькі перегони?

Поділитися

exp-2Вже зовсім скоро відбудуться довгоочікувані пригодницькі змагання “Терен”, а саме з 30 вересня (п’ятниця) по 2 жовтня (неділя). Реєструйтесь якомога швидше і знайомтесь з положенням даного заходу www.facebook.com/events/1421879031159625/ чи у нашій групі: https://www.facebook.com/groups/teren2013/?ref=bookmarks

Терен — це нічні пригодницькі змагання з орієнтування на місцевості. Суть котрих проста — за відведений час вам потрібно знайти якомога більше точок на мапі котру організатори видають за 1 годину до старту.

Змагання будуть відбуватись у 2 категоріях — піша та велосипедна. Приблизний кілометраж відповідно — 35 км і 70 км. Точного кілометражу немає, бо кожна команда сама собі складає маршрут проходження дистанції. І тому в одних може бути пройдено за ніч 42 км, а в інших 20. Аби судді були впевнені, що ваша команда там була, вам необхідно буде сфотографуватись біля точки, а це можуть бути — каплички, хрести, зупинки, магазини, чи точна відмітка з номером цієї точки.

Цікавістю таких змагань у тому, що учасники ще й виконують певні спеціальні етапи, такі як: подолання навісної переправи, спуск дюльфером (вертикальний спуск на мотузці донизу з допомогою певного спорядження), слек-лайн (пройтись, як по канату), заспівати українську пісню, перевірити свої навики у стрільбі, тощо. За проходження нараховують бонусні бали.

Щоб взяти участь, необхідно мати повних 18 років і сформувати невелику команду з 2-3 чоловік. Якщо вам від 16 до 18 — ви зможете зареєструватись зі згоди батьків.

Отож, запрошуємо на найочікуванішу подію осені. Приїжджайте буде відро кави.

“Терен” – це завжди нові пригоди.

Контактна особа та головний організатор – Онишків Михайло.

З питаннями звертайтеся за телефонами: 098 02 09 468

У Тернополі вода з кранів буде непридатною до вживання аж до 7 жовтня

Влада і дороги: мешканці Скали-Подільської хочуть звернутись до Гройсмана