Чотири дні на волі погуляв і назад в тюрму “загримів”

Поділитися

Завдяки оперативній роботі групи реагування Управління поліцїї охорони, «на гарячому» було затримано злочинця з багаторічним стажем перебування в місцях позбавлення волі.

Чотири дні проведених на волі, вистачило для зловмисника, аби зрозуміти, що за гратами він почуває себе комфортніше – саме це 49-річний злочинець розповів поліцейським охорони під час затримання.

Працівники Управління поліції охорони встановили, що затриманий неодноразово судимий, в місцях позбавлення волі провів більше двадцяти років. Як жити поза межами в’язниці він не знав, тому повернувся на злочинний шлях. Дочекавшись вечора, як тільки магазини завершили свою роботу, злодій попрямував до продуктового магазину з наміром пограбування. Проникши до магазину та пошкодивши обшивку магазину і вхідні двері – одразу ж спрацювала тривожна сигналізація поліції охорони.

Магазин перебував в зоні дислокації поліцейських охорони, тому правоохоронці опинилися на місці події за лічені хвилини та затримали злочинця «на гарячому».
Затриманий знову опиниться на лаві підсудних. Дії зловмисника підпадають під ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, покаранням за такий злочин може бути позбавленням волі терміном до шести років.

До Тернополя приїжджає “Epolets”

В умовах інформаційної війни, журналісти – це ті ж бійці, зброя яких – стандарти та етика професії