Склянка води вартувала пенсіонерці з Тернопільщини 16 тисяч гривень

Поділитися

vodoprovodnaya-voda16 тисяч гривень втратила пенсіонерка села Петриків після того, як впустила до помешкання невідомих жінок. Про зникнення грошей до Тернопільського відділення поліції заявив зять потерпілої.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За словами пенсіонерки, 12 жовтня близько 12:00 до її оселі постукали дві невідомих жінки циганської зовнішності. Вони попросили води. Потерпіла погодилася допомогти, пустила незнайомок до оселі. Допоки одна спілкувалася з жінкою, інша обнишпорила кімнату і знайшла заощадження.

Після цього вони покинули помешкання. Потерпіла пригадує, що злодійки були одягнуті у довгі різнокольорові спідниці, чорні шкіряні куртки та темні хустини. На вік їм від 30 до 40 років. У обох чорне волосся.

Правоохоронці розшукують крадійок і попереджають в жодному разі не пускати до помешкання невідомих, не вестися на пропозиції продажу дешевого товару чи продуктів. Пам’ятайте, ваша безпека – у ваших руках, повідомляє сектор комунікації ГУНП Тернопільської області

Як забавляли віце-прем’єр-міністра Зубка в Шумську

Залишений в солоні автівки планшет став здобиччю крадія