Танцювальний майстер-клас для дітей з тернопільських дитячих будинків відбудеться 30 жовтня

Поділитися

afisha_30_10_1630 жовтня, в рамках всеукраїнського проекту «Ре_ТАНЦ_Формація» у м.Тернопіль відбудеться соціальний майстер-клас для вихованців Обласного комунального будинку для дітей шкільного віку та Обласного притулку для неповнолітніх. Технічна танцювальна база, яку використовують в світових танцювальних компаніях та практикують танцівники усього світу, буде подано більш ніж доступно для дітлахів. Анастасія Рембецька – хореограф, учасниця міжнародних танцювальних проектів та освітніх програм навчить прислухатися до своєї фантазії і до того, що вона генерує, спробує показати сучасне танцювальне мистецтво з абсолютно доступного ракурсу. Майстер-клас проходитиме безкоштовно на базі Тернопільського навчально-виховного комплексу “Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука”, вул. Руська, 6 , актовий зал (4 поверх).
Соціальний майстер-клас з сучасного танцю для дітей буде проходити в ігровій формі, в якій діти, в першу чергу, зможуть відчути себе комфортно. Протягом заняття-гри, з якими познайомляться діти, хореограф допоможе їм дослідити своє тіло, знайти контакт зі своїми однолітками, навчитися спілкуватися один з одним за допомогою мови тіла. Той матеріал, який пропонують організатори на уроці, розвиває у дітей здатність креативно мислити, відчувати свою індивідуальність та унікальність.
«Сучасний танець доступний кожному. Він глибоко цінує особистість, і допомагає їй розвинути в собі впевненість, почуття контролю свого тіла, комунікабельність і можливість самовдосконалюватися, використовуючи прості завдання подані на уроці» – говорить Анастасія.
Інформація, яка буде подана на класах, на даний момент актуальна і широко використовується в світі танцю, вона практично не подається у ВУЗах нашої країни та є фундаментом, для подальшого власного розвитку в майбутньому.
Організатор проекту хореограф Антон Сафонов.
Проект покликаний пом’якшити бар’єр нерозуміння сучасного танцювального мистецтва у широкої верстви населення, згуртувати представників українського сучасного танцю для подальшого взаєморозвитку нових творчих відносин та створення нових проектів. Танцювальні майстер-класи вже пройшли у таких містах як Одеса, Рівне, Херсон, Хмельницький, Умань та Запоріжжя.

Тернопільська екологічна інспекція повідомляє так про свою роботу, ніби хоче нажитися

У Тернополі відбудеться тенісний турнір на честь 25-річчя школи №28