У Тернополі згоріло вагонне депо на вулиці Бродівській

Поділитися

mmrppuqhahyУ соцмережах тернополяни з 10 години ранку постять фото жахливої пожежі у вагонному депо, що розташоване за адресою Бродівська,61.

Чимало місцевих жителів раніше скаржились, що саме там спалюють старі шпали, які засмерджували все місто. Тепер тернополяни зловтішаються, що спалюючи шпали, залізничники спалили депо і нарешті у файному місті перестане смердіти.

Служба рятувальників повідомляє про цю подію наступне:

2 жовтня о 09:34 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу у колійному цеху Тернопільського колійного ремонтно – механічного заводу, що знаходиться у місті Тернопіль на вулиці Бродівська.

На місце події негайно направили підрозділи Служби порятунку.

Загалом у боротьбі з вогнем приймало участь 7 відділень Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, а саме: 4 автоцистерни, автодрабина, автомобіль газодимозахисної служби та автомобіль пожежної першої допомоги

Для підвозу води задіяли пожежний поїзд.

Всього на місці події працювало 30 вогнеборців.

Завдяки професіоналізму та якісній організації роботи пожежно-рятувальних підрозділів уже о 10:12 загорання локалізували, а о 10:47 вогонь приборкали.

Полумя знищило покрівлю колійного цеху на площі 400 м кв. та пошкодило 13 віконних блоків.

Матеріальні збитки та причини виникнення пожежі встановлюються.

010 004 006 xayrrs4xrxc nyf_9dufq64 wky_ezx1v5o t4zwdczkgck t_auanewt-e spazlp0jbia siynd7h1tsu nyf_9dufq64 itnmnyvr5zy io1frmck7xq iawqjlnzb0u iaqtcnhug-e dnnyvgiukd0 cesfx0wfcdu bvraooft0kg

Фермерське господарство “Щедра нива” засмерділо Підволочиський район

У Збаражі шоковані діяльністю керівництва коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою