Мер Тернополя налякався відставки

Поділитися

nadal-b
Тернопільська інтернет-газета “Про все” першою підняла питання про відповідальність мера за той бедлам, що творився у місті внаслідок бездіяльності комунальних служб і найнятої мером приватної фірми з Луцька ТОВ Тернопількомуналсервіс”.

Нас обурила ахінея, яку ніс Сергій Надал – винні у всіх бідах були “призначені” 25 тисяч тернопільських підприємців, які не прибрали перед своїми офісами і магазинами. Це викликало хвилю обурення в соцмережах. Зрозумівши, що безкоштовним проїздом в тролейбусах не відбутися,  мер побіг в лікарні відбілювати імідж. Всім, хто поламав руки-ноги, пошкодився через непосипані тротуари поки що міський голова пообіцяв компенсувати всі кошти на лікування з бюджету.

З цього приводу у автовласників, які цей тиждень пошкодили свої транспортні засоби теж є думка: а чому Сергій Надал не говорить, що їм також необхідна компенсація.

На зустрічі з громадськістю мер відбувся побреханьками та створив комісію, яка буде досліджувати питання хто винен. Хоч насправді відповідь вже є з перших днів – влада у Тернополі, в особі мера Надала, продемонструвала повну професійну непридатність

rozporiadzhenniaАле красиво жити меру хочиться й далі. Тому паралельно із розслідуванням чужої вини, міський голова вділив 18 мільйонів 900 тисяч гривень луцькій фірмі на прибирання Тернополя від снігу й надалі.

Сьогодні мер побачив, що інформаційна хвиля незадоволених не спадає, хоч комунальники для галочки щось там і неякісно роблять.

Тому під вечір мер видав розпорядження, яке фактично усю провину за колапс у місті покладає на заступника Владислава Стемковського.

Цікаво, як діятиме далі громадськість? Йтиме у фарватері наадалівських ідей чи дійсно послужить громаді  і прибери ось те свободівсько-податкове непорозуміння?

 

Після снігового колапсу Тернопіль очікує сміттєва навала?

Хто буде найкрутішим юристом Тернополя?