Хто буде найкрутішим юристом Тернополя?

Поділитися

Відбувся фінальний етап XIV Всеукраїнського турніру юних правознавців

З 27 по 31 жовтня 2016 року в м. Ужгород проведено фінальний етап XIV Всеукраїнського турніру юних правознавців. Цього року у турнірі взяли учать 30 команд із всіх областей України.
Урочисте відкриття турніру відбулося у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості. Захід відкрила вітальним словом Ганна Сопкова, голова турніру, директор департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації.
Головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Раїса Євтушенко привітала присутніх та представила журі. Вона зазначила, що XIV турнір організований та проводиться Міністерством освіти і науки, Міністерством юстиції України, офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також Координатором проектів ОБСЄ в Україні.
Тернопіль представляла команда «Консули» у складі учнів ТНВК ШПЛ № 2: Гайдамаха П. (10 клас), Василюк О. та Марцинів С. (9 клас) та учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28: Авраменко Н. і Лівінський Я. (10 клас).
Команда нагороджена номінацією «За відмінні знання та культуру юридичного мовлення», а Лівінський Ярослав отримав номінацію «Кращий оратор турніру».
XIV Всеукраїнський турнір юних правознавців, що проходив у формі рольової гри, створив атмосферу здорового змагання, змусив учасників по-новому використати накопичені знання з правознавства, повідомили “Про все” у головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області

Мер Тернополя налякався відставки

Повчальний випадок для мера Тернополя і його команди