Першому заступнику голови Тернопільської облдержадміністрації треба вчитися проводити засідання у керівника поліції

Поділитися


Після позавчорашнього ніякого засідання робочої групи з питань здійснення контролю у сфері охорони довкілля та використання природних ресурсів на чолі з першим заступником голови Тернопільської облдержадміністрації Іваном Крисаком, сьогоднішнє засідання керівника тернопільської поліції Олександром Богомолом разом з громадськістю вразив насиченістю питань та їх конкретикою розгляду. Звісно, правоохоронцям ще треба багато працювати, щоб їхньою роботою були задоволені люди, проте, порівнюючи з пофігізмом у ставленні до роботи бюрократії з екологічних напрямків – ситуація приємно вражає на користь фахівців у погонах.

У ході засідання робочої групи керівник поліції запитує підлеглих з районів та обласного центру як розслідуються найрезонансніші справи. З одного боку громадськість в курсі реальних справ, з іншого боку керівник поліції тримає руку на пульсі робочого процесу.

У ході засідання розглянули питання  розслідування справи про несплату податків підприємством у селищі Дружба, по біатлонній трасі ( відео з 2 хвилини 30 сек.), кар’єрів, браконьєрства у Чортківському районі (22 хвилина 20 сек.), п’янства на дорогах та оснащення поліції в районах драгерами ( “сопілки”для визначення вмісту алкоголю) тощо.

Відповідаючи на питання щодо внесення заяв про злочин та їх реєстрації, керівник поліції згадав про справу “Віасану”, де фігурує заступник голови СБУ.(див. верхнє відео з 30 хвилини).

Факти про голодомор в Україні 1932-33 років

У день пам’яті жертв Голодомору і політичних репресій у Тернополі відбудеться мовчазна хода